0 oy
345 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (143 puan) tarafından
4  aylik olduk 4 gun once anneler kan ilacina basladik vegaferon diye onu verdigim gunden beri memeye gelince agliyor kendisini geri atiyor birde emzik verdim alacak mi diye 20 25 saniye tutup atiyodu onuda tutmuyodu acaba ondanmi oluyo diyicem ama agzina alip bakiyodu sut gelmiyince birakiyodu 2 gun denemeyle kisa sureli denemeyle emzige alismis olabilir mi yada kan ilacinin tadindan dolayi reddediyo olabilir mi ilacida biraktim birde alt sag ve sol damaklarda beyazlik var dis mi cikariyor ondan mi memeyi istemiyor anneler ne yapmam gerekiyor sadece anne sutu aliyor ama memeyi zar zor ayakta gezdirerek muzik acarak oyuncagi karsinda tutarak emziriyorum yasadigim durum meme reddi ise ne yapabilirim yardim edin nolur 
Bebek Ayı 4

4 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
4 aylıkken bizde de red oldu sonra bi daha tutturamadım vazgeçmeyin uğraşın
(143 puan) tarafından
aaa neden olabilir peki
(66 puan) tarafından
Genelde 4. Ay da red olabiliyor denilmişti atak haftası uzun süren bi dönem
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından
3 aylıkkemaylıkken meme reddiyle tanştk dha düne kadar oğlum bir hafta snra 7 aylık olacak kucağmda gezerwk müzikle emzrdm tam 4 ay kucagmda gezdi. Onu da hep zorla memeyi tutması 15-20 dakikayı buluyorsu toplm kucagmda 40 dkika kalıyodu kollarm kopuyodu ta ki düne kadar dün tamamen bıraktı artk ne çktı sağıp veriyorm şimdilik difrizdeki sütlerden takviye yapıyorm onlarsa bitince mecbur formül mama vericem. Çünkü sağınca süt çok az çıkıyor. Ben 4 ayda çok yıprandm çok psikolojim bozuldu oğlumu da zorla emzrmeye çalştgm için o da hepten sopudu ama elmden gelen mücadeleyi verdm onu dha fazla zoelayamazdm çünkü istemiyo beni emmek dünden beri o da bende dha huzurluyuz şu an için biberonla içiyor
0 oy
(259 puan) tarafından
Canım 4 aylik süreç atak haftası diye adlandırdıkları sıkıntılı bir süreç aslında .ben de yaşıyorum. Emzik kullanıyorum kan ilacı da başladım.

  

Çocuk.artik.doydugunu anlayıp.memeyi direkt ağzından çıkarıyor  ya da kendini geri çekiyor. 

Onun haricinde uyku çok çok önemli bu süreçte.eger uykusu varsa kesinlikle.ac olsa bile.memeyi almıyor. İşin kotu tarafi aç olduğu içinde uyuyamiyor.Kisir döngü anlayacağınız. 

Çözüm olarak ben çoğunlukla uyandıktan sonra hafif bı mahmurluk olur ya.tam o zaman emziriyorum çünkü inatlasmaya pek hali olmuyor uykusunu henüz açmadığı için.

Onun haricinde uykuları bölünmesin diye her şeyi yapiyorjm.bu süreçte uyku emzirmeyle doğrudan ilişkili..

Ben bunlara dikkat ediyorum.surec daha rahat geciyor.
0 oy
(199 puan) tarafından
Aynı şeyi bende yaşıyorum ben biberonla besliyorum ama son bir aydır zorlamaya başladı beni döke saça içiyor gün içinde bazen kalıyor bazen tamamını bitiriyor içmek istemiyor itiyor biberonu gönlü olunca içiyor neredeyse 3bucuk saati buluyor damakları kabarmış ondan diye düşünüyorum sıkıntılı geçiyor son bir ayımız etrafa ilgisi arttı gülücükler saçıyor içmiyor zorla besliyorum gece de öyle 4 saatte bir içerse içiyor bu ay 400gr almış dün aşı vardı 4 aylık atak haftası sanırsam internetten baktım öyle yazıyor.
(143 puan) tarafından
insallah geri alir memeyi ya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 481 göst.
3 Ekim 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Tumasal (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.
28 Temmuz 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde su (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 350 göst.
4 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Tumasal (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
22 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kadriyetayçur (957 puan) tarafından soruldu
...