0 oy
306 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (142 puan) tarafından
Benim bebeğim 1 yaşında sünnet yaptırmak istiyorum bayramdan sonra ama çok hiperaktif hiç yerinde durmuyor bu yüzden zorluk yaşar mıyım yoksa biraz daha büyümesini mi beklesem bir karar veremedim ? 

3 Cevaplar

0 oy
(31 puan) tarafından
Ben iki aylıkken yaptırdım .. iyileştikten sonra pipi içeri girmeye başladı. Sünnetçi ye sorduk biraz kilolu olduğu için olur normaldir dedi ama yinede telaslaniyorum yürümeye başlayınca düzelir dedi doktor ama böyle olacağını bilsem büyümesini beklerdim bizimkinin bide pipisi yapisikti o yüzden de daha zor oldu sünneti. Bence önce doktora götür sonra karar ver .. her şekilde zor oluyor .
(82 puan) tarafından
49 günlük yaptırdık bizde  çocuk cerrahi yaptı bizede aşağı yukarı dedi ama orası kalınca niye öyle oldu diye merak ediyordum hiç sünnetli pipi görmemiştim önceden normalmiş demek
(31 puan) tarafından
O büyüdükçe düzeliyor gerinip küçülüyor ..
(82 puan) tarafından
Çok şükür normal olsunda geçer o zamanla ben acaba sıkıntı ki mi var diyordun normal olduğunu duyunca için rahatladi
(31 puan) tarafından
Erkek bebek büyütmek daha zor birşey olacak diye korkuyorum.
(201 puan) tarafından
Alt tarafında  et fazlalığı var canm biz sorduk normal dedi  bilinçli şekilde öyle yapılıyormuş bende korkmuştum
-Reklam-
0 oy
(130 puan) tarafından
İlk oğlumu 5 yaşında yaptırdım. Epey bir süre etkisinde kaldı psikolojik açıdan yıpratıcı oldu hem bizim icin hem oğlum için. Şimdi ikinci oglum 44 günlük bayramdan sonra yaptirmayi düşünüyorum bence ne kadar erken o kadar iyi. Bu arada bugün Ankara şehir hast. Çocuk cerrahi bölümüne götürdüm,1 yasindan önce yapmıyoruz ama imkanin varsa git özelde yaptir dedi doktor.
0 oy
(144 puan) tarafından
6 aylıkken yaptırdım iyikide yaptırmışım hatta 4 aylıkken yapılacaktı fakat koronadan dolayı kaldı bu vakaların düştüğü zamanda hemen gidip yaptırdım hafif te yapışmaya başlamış pipi üstten tam zamanında gitmişim.Bence ne kadar hareketi az o kadar iyi 2 hafta sürmedi iyileşmesi benim oğlumda toplu fakat öyle içine çökme vb bir problem yaşamadım yapan doktordan kaynaklı olduğunu düşünüyorum .ne kadar erken o kadar iyi bence pedagogların tavsiye ettiği yaş aralıklarına bir bakın araştırın derim çünkü büyük bir travma olarak kalabiliyor çocuklarımızda maalesef

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 430 göst.
22 Haziran 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ebeveyn (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 476 göst.
25 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde GSMsl (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 269 göst.
16 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hicrett (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 316 göst.
...