0 oy
325 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (38 puan) tarafından
guzell anneler nasilsiniz.  emzirme hakkinda bilgi istiyorum.  benim bebeyim emzirdiyi zaman  bes dakika falan emer. sora kendi burakir zorlasamda emmez.  2 saat sora acikinca emer bir daha.  aralarda versemde istemez.  memede kalan sutu sagib bebeyime kasikla vermemmi gerekiyo. siz nasil yapiyonuz. 
Bebek Ayı 2 aylik

7 Cevaplar

0 oy
(60 puan) tarafından
Bence öyle yapma ıkı emzırmeye çalış 5 dkdan fazla olmuyorsa sağarsın 
(38 puan) tarafından
almiyor.  bes dakika  yiyor. luk luk sesleri geliyo. var gucuyle emiyo memeni.  ama sora veriyorun agzinda aliyor. yemiyo. bende kalanini sagibmi vermem gerek diye dusunuyorum.  kilosu cok zayif 3 aylik olmasina az kaldi halen  4 kilo. dogdugunda 2.700 du
(60 puan) tarafından
Hm bilemedim canım memeyi bırakmaması lazım aslında
(38 puan) tarafından
qasikla versem burakirmiki?  biberon emzik kulanmaz.  tutamaz yani
(60 puan) tarafından
Bırakmaz bence canım
-Reklam-
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Sütünüz çokken sağıp stoklayabilirsiniz buzlukta ilerleyen aylarda kullanırsınız ek gıdada falan
0 oy
(514 puan) tarafından
Hiçbişey yapm canım benim kızımda 5 dk emerdi hiçbişey yapmadım sonuçta göğüsteki süt bozulmaz bir dahaki emzirmeye o gogusten baslayin
(38 puan) tarafından
tamam canimm  haklisin kendisi ne kadar isterse yer zaten.. pekii.
0 oy
(213 puan) tarafından
Ön sütü emip bıraktığı için de kilo alımı az olabilir canım.Emzirirken en son verdiğin göğsünden basla ki oradaki son sütü alabilsin
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Gaz sancısından kısa süreli emip bırakıyor olabilir.
(2,272 puan) tarafından
Kaşıkla zorla vereceksin büyük ihtimalle bu da meme reddine neden olur canım. Asla zorlama kendi istegi yle emsin. Çene kasları güçlendigi için daha hızlı emip kısa sürede dpyabilir.
(2,272 puan) tarafından
Kafasını ceviriyorsa zorla tutturma, memegi kötü bir şey olarak algılamasın.
(2,272 puan) tarafından
Dedigim gibi karın agrısı(gaz sancısı) ya da başka bir yeri ağrıyorsa az emip bırakır.
(2,272 puan) tarafından
Emzirirken sakin dinlendirici müzik acıp sakin bir ortamda emzirmeyi deniyebilirsin. Emzirirken hiçbir şeyle ilgilenme canım, sadece Bebegine odaklan. Stresliyken ve sinirliyken emzirme sakinligini hissetsin bebişin.
(38 puan) tarafından
qaz sancisi yokkk. bebeyimde 40 cikana kadar oldu ondan sora hic olmadi cok sukur
(2,272 puan) tarafından
canım bizim kızın da gazı yok diyordum. Kakasını yapıyordu alttan gazda cıkarıyordu. Doktor röntgen istedi ve röntgen de içi gaz doluydu.
Ben yardımcı olmak amacıyla yazdım. Sizin bebeginiz sonucta siz bilirsiniz
(2,272 puan) tarafından
3 aylıkken herkes gazı biter diyordu gaz damlasını kestim kakasını yapıyor ediyor dedim. Bir ay sütümü sagıp kaşıkla içirmeye calıştım. Memek hastası cocuk memegi iki emip cıglık atıyordu kafayı çeviriyordu. Göz mü degdi diye düşündüm daha bir sürü şey. Emzirme danışmanına gittim, cocuk polikliniğine. Kaşıkla yedirmemi söylediler. Cocuk kaşıkla da yemek istemiyordu, zorlayınca kusuyordu. İyice acıksın yer dedik 7 saat bir şey yemedi. Mamayı biberonuda kabul etmiyor.

Acile götürdüm ac ama bir şey yemiyor dedim. Röntgen çektiler gaz doluymuş içi. Sancıdan yemiyormuş. Lavman yaptılar, sadece gaz cıkardı kaka felan yok. Çünkü sabah bir kere yapmıştı ondan sonra da yememişti.

Spnra rahatlayınca yarım saat memek emdi ve doktorumuz 1 yaşına kadar bagırsak düzenleyici kullanmamı söyledi.

Koskoca insan oldugum halde gaz sancısı bende çekiyorum. Yaylaya cıkmıştık soguk aldı beni ve gün boyu karın ağrısından bir şey yememiştim.
(38 puan) tarafından
ben bebeyime   rezeneyi kaynaymtib suyunu hep verdim.. kasikla o yuzden  cok olmazdi dediyin benimde basima gelmisdi. durmadan agliyordu hic susmuyordu doktora goturdum  karni das gibi dedi.. kaka yapmiadi ama sancisi cox dedi.. sora ne ilac verdi hic bir fayda etmedi. sora rezene kullan dedi.  bende kaynatib icirdim.  odu budu cok iyi cok sukur  su iceceyine onu icirdiyom daha iyi.    benimkide bir kere oyle olmusdu simdi karni yumusacik.  kontrollerde hic bir qaz sorunu cikmiyo.
(2,272 puan) tarafından
Rezene ve başka bitki çayı karacıger enzimlerinin yükselmesine sebep oluyor, bu da vücudu etkiliyor. Her şeyin fazlası zararlı sonucta canım.
0 oy
(192 puan) tarafından
Benim kizim 3 bucuk aylik aynen boyle 5 dakka emiyo zorlasamda 2 saattn assagi emmiyo kornu tok demekki 
(38 puan) tarafından
aynen ya bendese ayni durum
0 oy
(51 puan) tarafından
Kasık meme reddi yapmaz sagip vermeyi deneyin hala yemiyorsa toktur sadexe olduğu için emmiyor zaten bebekler bazen sadece güven almak istedigi için hissetmek istedgi için yada gazi var rahatlamak için emip bırakır 
(38 puan) tarafından
qazsiz bir bebeyim var  cok sukur.  ancaqq oynar  her seyimiz cok sukur qayet iyi koliki 40 cikana kadar atlatdik cok sukur. rezene  qazina cok iyi geliyor.  qaynatib  suyunu iciriyorum.  odu budu sancisi olmaz bebeyimin. cok sukur.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 288 göst.
23 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Tugba42 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
27 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Haticekrtl (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.
2 Kasım 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aysima12 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
4 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Karagöz25 (4 puan) tarafından soruldu
...