0 oy
1,112 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (182 puan) tarafından
Merhaba 1.5 aylik bebegim her gun muhtemelen gazdan 5 te ıkınmaya basliyor ve hep huzursuz kaldirmiyorum 1.5 saat ikiniyor gozleri kapali sonra ogleye kadar huzursuzluğu devam ediyor aranizda yasayan varmi gecici bir durum mu

5 Cevaplar

0 oy
(1,971 puan) tarafından
Gece beslenmesinden sorna gazını tam çıkarmayınca sabah böyle uyaniyo bebekler masaj yaparak rahatlatabilirsin geçici bi durum bi kaç aya kendi gaz çıkarmaya başlar :)
-Reklam-
0 oy
(369 puan) tarafından
Beniç 3 aylıl kızımda öyle canım ... Geçer merak etme
0 oy
Profil image (639 puan) tarafından
Evett biz de öyleyiz gece gazını çıkaramıyorum ne yaptıysam olmuyor ıkınıyor gözü kapalı sürekli onun sesine uyanıyorum keşke artık kendisi yapabilse 3 ayımız bitcek nerdeyse bekliyorum hala düzelmesini 
0 oy
(51 puan) tarafından
Aynısını 1 ay yaşadım. Sonra anladım ki gece emzirdiğim sütler gaz yapıyormuş. Emzirip yataga bırakıyordum uyanmasın diye. Sabaha kadar biriken gazlar. 4.den. 5 ten snra sancılı Bi şekilde geliyordu.  2. 3 saatt sancı ile ugrasıyordum.  Şimdi gece her emzirme de gaz cıkartıyorum rahatladı. Sabah 6 ya. 7 ye kadar sorunu yok artık.  Aman uyanır ellemeyeyim gazını kalsın deme. Uyansın boşver. Geri uyur. Acı cekip ağlayacağına uyansın.  
0 oy
(1,229 puan) tarafından
Benim oğlum da öyle yapıyor. Ama ben gazını çıkarmaya çalışsam da uyurken bi türlü çıkaramıyor. Sabah ıkınarak uyanıyor. Normal bi durum. canınızı sıkmayın. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 1,083 göst.
0 oy
2 cevap 236 göst.
0 oy
1 cevap 188 göst.
...