0 oy
588 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (105 puan) tarafından

Arkadaşlar bebeği kovit olan varmı acaba belirtileriniz neler oldu benim kızda grip nezle oldu halsiz hep ağlıyor ateş yok ama birde bu 3 haftadır kayınvalidem kaza geçirdi Urfa'ya hastaneye gittik geldik sürekli gelen giden dolu benim eşim tarafının aşiretler Kalabalık hep anyeoe evimize geldik vefat haberini aldık üzerine de cenaze kalabalığı tıklım tıklım görseniz sasirirsiniz çok görgüsüzler hep hastalık mastalik kimsenin umurunda değil of korkuyorum hep :( üzerine benimde bugaz balon gibi

3 Cevaplar

0 oy
(11 puan) tarafından
Canm kovıt olmadı cok sukur  ama salgın var galıba cocuk dolu acıllere bızde ateslendı kac gun enfeksiyon cıktı  
-Reklam-
0 oy
(696 puan) tarafından
Geçmiş olsun..insallah değildir..Allah denk getirmesin,colugumuzu cocugumuzu korusun..Dikkatli olun, kalabalıklardan uzak kalın.
0 oy
(189 puan) tarafından
Bizimde ikinci gunumuz.kuzenin cocugu hastaymis bilmiyordum yaninda hapsirdi hatta dedim aman hastalik cikmadin daha ne bilmiyoruz diye.

2gunu hapsirmaya basladi burnu timaniyo burnu akiyo atesi yok amabogazinda bisey varmis gbi .acike goturdukhatta doktor nye getordin dedi daha kotu olmasin yani sonucta ilac lazim.

Neyse bakti geniz akintisi covid degil dedi ama 3 gun icinde ateslenir dusmezse devlette cocuk covide bakiyolar gidin dedi.

Yani ilaclar etkisini hostermeye basladi gbi daha az hapsirdi.benimde aybi sekilde burnum akiyo bogazim yurkunurken agriyordu tuzlu su ile gargara yaptim cook iyi rahatlatiyo gecmek uzere benimki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
19 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dyguylaa (186 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 268 göst.
9 Ağustos 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Cemile Altın (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
9 Ağustos 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Cemile Altın (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 574 göst.
...