0 oy
251 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (16 puan) tarafından
Anneler merhaba. Yarın alerji doktoruna gidiyoruz . Bebeğim 3,5 aylık, test falan yapar mı ? Ya da nasıl geçer ilk görüşme? Bilmem gereken neler var. Çok teşekkürler...
Bebek Ayı 3,5

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (252 puan) tarafından
Ben de bayramdan önce gittim deri testi yapıldı ve oğlumda fıstık alerjisi çıktı. Ben gitmeden önce bütün sorularımı yazmıştım ve hepsini sordum. Egzaması var vücudunda 1 ay sonra tekrar çağırdı. Sadece alerji ilacı kullanılmamış olması lazım testten önce.
(16 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bilgi için. Size de geçmiş olsun. Fıstık yemeyi kesince düzeldi mi bebeğiniz?
Profil image (252 puan) tarafından
Daha birkaç gün oldu henüz bir değişiklik olmadı ilaç kullanıyoruz aynı zamanda.
(16 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Bir an evvel iyileşsin kuzunuz.
-Reklam-
0 oy
(1,020 puan) tarafından
2 hafta öncesine kadar bazı ilaçları kullanmaman lazım bebeğine de kendine de emziriyorsan tabi. sadece alerji ilacı değil. deri testi belki yapar. ama kan veya kaka da yapabilir doktora kalmış sen yine sor bi istersen. bence de bütün sorularını yaz ve sor. bi fikrin yoksa alerjiyle ilgili araştırma yapamadıysan okumadıysan falan bi aydınlanma yaşıyorsun ilk gittiğimde ben sasirmistim bayaa okuyup araştırdığım halde. geçmiş olsun şimdiden. birde özel doktora mi gidiyorsunuz acaba yoksa devlet falan mı?
(16 puan) tarafından
Özel Doktora gideceğiz canım. Çok teşekkür ederim. Okudum ama zorlu bir sürecin başlama ihtimalinin üzüntüsü içindeyim açıkcası. Hemen bulunur mu alerji gösterdiği besin, ya da besine mi başka şeye mi ? Bilemedim.
(1,020 puan) tarafından
bizim doktorumuz araştırma hastanesindeydi ispadan suphelendi süt yumurta testi yaptı baharat salça kızartma süt yumurta dana eti paketli hazır herşey yasak. daha da vardır belki yasaklı şeyler şimdi aklıma gelenler bunlar. 8 aydır bir sonuç yok bizde açıkçası 2 deri testi 2 kan testi sonuçlar temiz hep. ama iyi olmuş özele gitmen. bizde bu ay gidicez inşallah istanbula. tükendik resmen çünkü. en başında özele gitmek en doğrusu. bi kan sonucu için1 buçuk aydır bekliyoruz. bu alerjiyle sinandigim yetmiyormuş gibi bide devlet keyfi çekiyorum.
(16 puan) tarafından
Haklısınız gerçekten stres. Bir de korona korkusu hastanelere giderken. Minnonuzun bir an evvel sağlığına kavuşması temennisiyle...
(1,020 puan) tarafından
teşekkür ederim canım inşaallah sizde çabuk atlatırsınız bu alerjiyi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 1,101 göst.
0 oy
10 cevap 1,129 göst.
21 Ocak 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde mltmsss (51 puan) tarafından soruldu
...