0 oy
188 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (114 puan) tarafından
9 10 aylık bebeği olan anneler ek gıda ne kadar veriyorsunuz gün içinde neler yiyor bebeğiniz 

3 Cevaplar

0 oy
(139 puan) tarafından
Ben 3 öğün veriyorum.Sabah yumurta peynir pekmez ceviz avakado .Oglen yemek ya da çorba. Yanında yogurt veriyorum. Aralarda meyve şeftali karpuz falan .Aksam da çorba ya da bazen meyveli muhallebi .Bu ara dış çıkarıyor çok huysuz ağlıyor daha cok emzirmeye çalışıyorum. 
-Reklam-
0 oy
(472 puan) tarafından
Dokuz aylık kızım sabah kahvaltı bir yumurta sarısı labne öğlen çorba yada sebzeli birşeyler sonra yoğurt akşamda meyve muz yulaf avakado değişiyor sürekli geri kalan zamanda da emiyor 
0 oy
(5,307 puan) tarafından
O zamanlar 3 ana 1 ara ogun veriyordum. Kahvaltida yumurta peynir salatalik biber, bazen krep pankek yulaf.. ogle yemeginde corba ya da sebze yemegi, aksam yemegi et, tavuk ya da balik. Aksamustu de meyve ve/veya yogurt..
(544 puan) tarafından
Rica etsem kahvaltıda domates biberi nasıl yediriyordunuz blendirdanmi geçiriyorsunuz.. bide akşam yemeklerinde et tavuk balık nasıl verebilirim tarif etmeniz mümkün mü..
(5,307 puan) tarafından
Ben hic blendr kullanmadim, direk eline verdim 8.ay itibariyle. 7.ayda tavuk ve kiymaya basladi, sebzelerine katiyordum, sadece o zaman hafif blendrdan cektim yiyemez diye. 8.ayda parca parca verdim. Balik haftada 2 kez biz hangi baliktan yiyorsak kizartma olmamak kaydiyla pisirip kilciklarini ayiklayip onune koyuyorum. Genelde buyukce baliklar seciyorum cunku minik baliklardan fazla et cikmadigi icin tutmakta zorlaniyor. Ben evde genelde firina atip pisiriyorum ama izgara ya da buharda pisirme de uygundur bebeklere. Tavuk ailece fazla tuketmiyoruz ama genelde suyunu da alabilmek icin hasliyorum, didikleyip veriyorum. Firin torbasinda sebzeli filan da yaptigim oluyor. Etin her cesidini yiyor, tam bir et canavari. Genelde pirzola, kulbasti ya da kofteyi dokum tavada pisiriyorum kisik ateste. Yine kucuk lokmalar halinde veriyorum. Ancak artik 1 yasinda oldugu icin bizim yedigimiz herhangi bir et yemegini de yiyor. Kisaca ozel bir tarifim yok, oglum genelde biz ne yediysek onun tuzsuz baharatsiz salcasiz halini yedi 11 aylik olana kadar.
(544 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende deneyecegim

İlgili bir soru bulunamadı

...