0 oy
597 göst.
Profil image 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (2,520 puan) tarafından

Bir kac gundur sanki kopuklu gibi kizimin kakasi. Rengi de oldukca acik renkliydi. Kayisidandir, eriktendir diyip cok ustune dusmedim acikcasi ama dikkatimden de kacmadi yine de. Bugun ise az once 4.kakasini yapti ve bunlardan ikisini uykuda yapti. Degisik hic bir sey yemedi. Ama icimden bir ses yogurttan supheleniyor. Babamgil her ne kadar inek sutu deseler de koyun sutunden yapılmış gibi kokuyor. İnek sutunde hic bir problem yasamasak bile koyun sutune bir reaksiyon gostermis olabilir mi? Sabah sadece 1 bardak yogurt yedi. Oglen az bir sey eristeli mercimek corbasi ve bir kac kucuk dilim seftali, aksam ise bir kac tane kraker (bugun ilk kez yedi kakasi onceden de farkliydi) yedi bunlar disinda da mamasini icti.

image

image


2 Cevaplar

0 oy
(707 puan) tarafından
Belki inek sutune alerjiside olabilir valla bilemedim canım ya yediklerine dikmar et bakalim bi yogurt verme bakayim duzelcek mi kakasi ben mesela ogluma ne verdiğime bakarım sonra kakasini takip ederim sende oyle yap
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim ben de normalde hep dikkat ederim ama farkli bir sey vermediğim icin cok irdelemedim. Yogurt vermicem evet ama dedigim sekilde olabilir mi: inek sutune alerjisi yokken koyun sutune olabilir mi?
(707 puan) tarafından
Tabikide olabilir bilemeyiz ki ara ver canim yoğurda corba pilav gibi seyler yedir baktin yoğurdu kesince kakasi duzeldi sende ona gore ayarlarsın kedini
Profil image (2,520 puan) tarafından
Tamam canim cok teşekkür ederim yorumun icin. İnsallah kendi ellerimle kizima daha fazla zarar vermem :(
-Reklam-
0 oy
Profil image (262 puan) tarafından
Kaka tahlili yaptırsan ıyi olur canım orda çıkar. Normal gözükmüyor. Inşallah karnı falan ağrımıyordur bebişin
Profil image (2,520 puan) tarafından
Yogurdu kesip yarin dr'a msj aticam canim. İnsallah agrimiyordur :( nesesi normaldi ama şimdiye kadar hic bu kadar iştahsız olmamisti. Hic bir sey yemedi resmen.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 338 göst.
0 oy
2 cevap 232 göst.
9 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gamzeakarsu (2,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 535 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
23 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Erkenci kus (63 puan) tarafından soruldu
...