0 oy
305 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğim 10 aylık. Uyku eğitimi vermeyi iki kez denedim pes ettim çok da gerek görmedim açıkçası ama ağustosta okul açılacak inşallah ve o evde bensiz kalacak şuana kadar hep emerek uyudu. Ben olmayınca uyumakta sorun yaşayacak muhtemelen ve uyku eğitimi vermem gerekiyor. Geceleri de çok sık uyanan bir bebek doktorum uyku eğitimi vermelisin dedi ama o kararlılık yok şuan bende. Sizlerden uyku eğitimi verip başarılı olan var mı hadi deneyimlerinizi paylaşın da ben de hırs yapayım :) 

2 Cevaplar

0 oy
(456 puan) tarafından
Canim benim oglum daha 6 aylik egitime cevap veriyor. Uyku rutini yapiyorum. Banyo, masaj, emzirme sonra yataga yatirma yataktayken ninni caliyorum. Her gun ayni ninni. Hemen uyuyor kendisi. Cok buyuk iyilik yaparsin bebegine ogreterek. 
tarafından
Benim kızım da aslında iyi gidiyorduk ama gece gündüz gibi kararlı olamadım ve bütün çabam gitti iki kez bu sefer ama mecburum.
(456 puan) tarafından
Canım en gec 1 haftada ogrenir. Seninki buyuk birde. Insallah ogrenir hemen bebisin.
-Reklam-
0 oy
(3,306 puan) tarafından
Canım ağustos 'ta bende okula dönüyorum 1 yaşında olacak kendimi nasıl hazırlayacağım bilmiyorum o kadar alıştım ki aylardır....
tarafından
Ben de aynı durumdaydım canım 11 aylık olacak benim kızım da inşallah nasıl bırakmam bilmiyorum bide çok kıskanıyorum hep benimle olsun istiyorum :) çok zor geliyor. Hem okul olsun gideyim modundayım evde çok bunalıyorum hem olmasın hep yanında olayım istiyorum çok zor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 680 göst.
0 oy
3 cevap 387 göst.
19 Ekim 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Selvi (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
0 oy
3 cevap 242 göst.
...