0 oy
828 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (456 puan) tarafından
Son on gündür sabahlari hep ayni saatte 7:30 da uyaniyor. Uyanma saatini iki saat falan ileri cekmek istiyorum. Butun gun onunla ilgilendigim icin tum islerimi gece yapiyorum. O uyanmaya basladigindan beri uykusuzum. Nasil alirim ileri saatini. Aksamlari 8 de uyuyor. Gece boyunca uyuyor. Gunduzleri de birer saat gunduz uykusu 2kere. 
Bebek Ayı 6 ay

23 Cevaplar

+2 oy
(1,241 puan) tarafından
Cocuk daha ne kadar uyusun canim 8 de uyuyo 7 bucukta uyaniyor daha ne istiyosun :)
(456 puan) tarafından
:) Canim uykusu degil sorun. Saatleri kaydirmak istiyorum ben.
(84 puan) tarafından
Kız çalar saat mi bu ;) iki saat ileri diyosun. 4 ayligiZ sabah ezanıyla ayaktayız 3 4 saat aradan sonra tekrar uyuyo ama bende uyku kalmiyo..... olsunnn şükürler olsun herhallerine ;)
(1,241 puan) tarafından
Saatleri ileri kaydirma suan olmasi gerektigi dogru uyku duzeninde gidiyor cok sanslisin bu konuda hic sikayet etme onun uykusunu degilde sen kendi uyuma saatini geri cek daha mantıklı olur bizimki de kurulu saat ama onun saati 5 kurmuslar :)))
(456 puan) tarafından
Hahah cok sagol canim dokunmayacagim bende bu kadar saglikli oldugunu bilmiyordum. Artik uykusuzluk olacak biraz. Yapacak bisey yok. Sukrettim bende sizleri gorunce. :)))
-Reklam-
+1 oy
(303 puan) tarafından
Erken uyutuyorsun. 9 dan sonra uyut. Senin yine normal. Oğlum 9 dan sonra uyurdu saat 5 buçuk olur muydu alarm gibi uyanirdik birkaç ay önce. Şimdi 9 aylık. 6 buçuk 7 buçuk arası uyanıyor şükrediyorum halime.  
+1 oy
(1,079 puan) tarafından
Kaçta uyursa uyusun oğlumda 6.00 en geç 6:30da ayaktadır bende aynı durumdayım 
(456 puan) tarafından
Erkenciymis sizinki de.:)
(1,079 puan) tarafından
Aylardır bu şekilde ve öğle uykusu yok hiç kolik bir bebek üstüne ağlama saatlerimiz var öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte :)
(456 puan) tarafından
Allah kolaylik versin. :)) Cok zor kolik.
+1 oy
(786 puan) tarafından
aslında olması gereken hiç bozma bende uykusuz kalıyorum bizimki önceden 9 da yatıp 9 da kalkardı gece 3 kere emmeye kalkardı şimdi 8 de uyuyup 7.30-8 gibide güne başlıyor gerçekten çalar saat gibiler :) . ama araştırdım 7-8 gibi uyuyup 6-7 gibi güne başlamalarını uzmanlar çok iyi buluyor. oğlum gündüz tek sefer 3 saat uyuyor o saatlerde işlerimi yapıp biraz dinlenmeye çalışıyorum bende. geç uyuması inan iyi bişey değil
(786 puan) tarafından
140 günlük oğlum bu arada :)
(456 puan) tarafından
Anladim canim o zaman napalim, boyle devam. Belki yapacak bisey vardir diye sorayim dedim. :)
+1 oy
(1,063 puan) tarafından
Uyuma saatleri  harika, cok saglikli,ne güzel  duzeni de oturmuş  asla müdahale  etmemelisiniz bence
(456 puan) tarafından
Boyle olmasina cok sevindim. Rutin yapmistim alisti buna. O zaman bozmam cok sagolun.
+1 oy
(572 puan) tarafından
Maşallah daha ne kadar uyusun kız 11,5 saat uyuyor gece maşallah maşallah gündüzde ne güzel uyuyormuş hiç şikayet etme ev işlerinde kalsın sende uyuttuktan en geç 2 saat sonra yatsan missss sağlam 9 saat uyursun;)
(456 puan) tarafından
Masallah ogluma ben daha fazla uyusun demiyorum teyzesi. :) Saatleri kaydirmaya calistim. Ben calistigim icin mümkün olmuyor.Aksam 9 da is başı canim.
(572 puan) tarafından
O zaman başka tabiki canım geç uyut biraz belki öyle öyle alışır
+1 oy
(412 puan) tarafından
Maşallah cnm 11 buçuk saat uyuyo benimki gece 11 de uyur 6 yada 7 oldu mu kalkar gündüz uykusu 2 kere ikisini toplasan 2 saat olmuyo 
(456 puan) tarafından
Cok zormus canim seninki de. Ben de tek baktigim icin zorlaniyorum biraz. Babasi da calistigi icin ilgilenemiyor. Bakalim gececek bu gunleri aratmasin Allah. :))
(412 puan) tarafından
Bende tek bakıyorum 2 sine.. amin cnm sağlıkları yerinde olsun başka bişey istemeyiz
+1 oy
(1,053 puan) tarafından
41 kereee MAŞALLAH nazar değmesin paşaya bence hiç bozma düzenini ben o hatayı yaptım sabah  6 da ayaktaydı akşam en geç 9 30 uyurdu şimdi tamamen bozuldu akşam 10 30 ancak uyuyor zorla  ve sabah 5 te ayakta 
(456 puan) tarafından
Sagol canim yorumun için. Ben de ellememeye karar verdim zaten. Cok sukur halimize. :) Allah kolaylik versin sana da..
(1,053 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun cümlemize inşallah
+1 oy
tarafından
Ne kadar güzel düzenli ve erken uyuyan bir bebeğiniz var maşallah bence şükredin. Ne yaparsam yapayım gece 12 den önce uyumayan sabahları bu ara 7 buçukta uyunan gündüz ise hiç uyumayan bir bebeğim var. Ve doğum yaptığım günden beri tek başıma bakiyorum. Ev işi yemek çamaşır as ütü yap. Keşke sizinki gibi olsa hiç bozmayın bence
(456 puan) tarafından
Aynen canim ben de tek bakıyorum. Ne kadar zor oldugunu bilirim. Allah kolaylik versin sana da. Uyku rutini falan yapiyor musun? Benimki 4 aylikken alisti buna. Belki seninki de alisir.
tarafından
15 gün yaptım uyku rutini ama yok asla değişen birşey olmadı malesef. Ben de bıraktım. Şu an 91 günlük. Uyku eğitimine 4. Aydan sonra deniyor. 1 ay sonra tekrar deneyeceğim ama hiç umudum yok
(456 puan) tarafından
Mutlaka dene canim 4. Ayda cok faydasi oluyor. Benim oglum 4 ten beri alisti.
tarafından
İnşallah olur deneyeceğim o zaman
+1 oy
(973 puan) tarafından
Bence hiç oynamayin düzeniyle çünkü gayet iyi 8den 7bucuka kadar uyuyorsadaha ne olsun maşallah. Uzmanlar da bebrkler için 7 8 arasini öneriyor uyanma vakti olarak. Siz iki saat erken yatin olsun bitsin:)
(456 puan) tarafından
Cok sevindim buna canim. Bilmiyordum bunu. Erken yatma sansim olmadigi icin dusunmustum bunu zaten. :) Ama saglikliysa tabii ki boyle kalsin, hic ellemem.
+1 oy
(8,034 puan) tarafından
Senin ki yine iyi 8de uyuyor.benim kizim 9:30 10gibi uyuyor 6-7gibi uyaniyor.gec uyanmasi icin gec uyut diyirlar ama o dogru bi uygulama degil her bebekde de ise yaramiyor.o uyudukdan sonra islerini hall edib erken uyuya bilirsin.
(456 puan) tarafından
Evet, ben de gec uyursa gec kalkar diye dusundum ama yanilmisim. Tecrubeli anneler yazmis durumu. :) Erken yatamayacagim icin, uykusuzluğa devam. :)
(8,034 puan) tarafından
Malesef.ben bazi gunler 3-4saatlik uyku ile ayakda duruyorum.bebek uyuynca mutfak isini hall edib hemen bilgisayar basina geciyorim.artik isim be zaman biterse o zamana kadar.bazen saat4de felan bitiyor is o zaman da bebek uyaniuor emzir uyut ben uykuya dalica falan hop sabah oluyor.bi sure sonra insan alisiyor valla.9.5aylik ve ben uykusuzluga alisdim artik
(456 puan) tarafından
Hep ayni dongu. :) Ben de her gun 3-4 saat bakalim yaslari dolsun da duzelir insallah.
(8,034 puan) tarafından
Insallah canim
+1 oy
(1,118 puan) tarafından
mukemmel uyku duzeni kurmus daha nasi yapsin ki gece kalkmio gunduz uyuyo yatis kalkis saati harika bence maşallah diyip devam edin. 5.5 aylığız gece 3 kez kalkiyoruz sabah bazen 5.45 bazen 6.45 de kalkiyoruz 7yi nadir geciyoruz.
(456 puan) tarafından
Aynen canim ben de yorumlari okuyunca anladim. Geceleri tabii ben emziriyorum uykusunda bazen ondan uyanmiyor. Uyurken emzirip geri yatagina koyuyorum. Uyumaya devam ediyor. :)
(1,118 puan) tarafından
valla nazar değmesin hic değiştirmeye çalışmayın bozulursa cok ararsiniz bu durumu:)
+1 oy
(6,550 puan) tarafından
Kızım 18 aylık 7.30 uyansa daha ne isterimki en geç 6 kalkıyoruz gece 12 olmadan uyumuyor. 
+1 oy
(730 puan) tarafından
Sen en iyisini bilirsin ama  bebeğinin düzeni çok iyi maşallah en sağlıklı uykuyu uyuyor eğer bozarsan bu defa akşam uyumaz yine aynısı olur 

Bak benim oğlum akşam 7de uyurdu doktor 9da uyut dedi 9a çekmeye çalıştım şimdi çok nadir en erken 10da uyuyor hep gece 12de uyuyor sabah yine 8de ayakta bebeğim gece uyanıyor diye doktor öyle yapın demişti ama yine gece uyanıyor yani anlayacağın çok kötü oldu bırak evin pis olsun ama bebeğin sağlıklı uyku uyusun inan daha rahat 
+1 oy
(484 puan) tarafından
Bence düzeniniz çok güzel benim oğlum akşam 10-10.30 civarı uyuyor sabah 7 de kalkıyor. Akşam erken yatsın istiyorum ama uyumuyor. Sabah 10 da yatıp 11.30 gibi uyanıyor. ikindi uykusu var 4de yatıp 5.30 da kalkıyor.
0 oy
(69 puan) tarafından
Ne güzel ya daha ne kadar uyusun 8 de uyorsa sende 9-10 gibi uyu ne güzel 8-9 saat uyumuş olursun bide kalkmıyor sa :) 
(456 puan) tarafından
9 -10 da ise basliyorum canim. Maalesef anca gece 2 3 gibi uyuyabiliyorum. Evden calistigim icin.
(69 puan) tarafından
Kuzum gündüz uyuduğuna yap onu oyalayacak birşey bul oyuncak şarkı şu salanan ana kucağı sana zor olur ben geceye hiç iş koymuyorum uyumak için
(456 puan) tarafından
Ah canim keske olsa.. Gunduz uyudugunda ufak tefek ev isleri yapiyorum. Aksama da evden calistigim isleri yapiyorum. Gunduz icin oyun halisi dusundum. Genis lazim cunku cok hareketli. Bir de bensiz duramıyor hemen aglamaya basliyor uzaklastigimda. :)) Bakalim yorumlara bakilirsa boyle daha saglikli. Ben kendimi zorlarim, o yeter ki iyi olsun.
0 oy
(995 puan) tarafından
Seninki 10 gündür başlamış biz doğduğundan beri 6 buçuk 7  7 buçukga kadar uyuduğunda ay bugün biraz fazla uyudum diye şükür ediyorum :) bebeklerin genelde hepsi bu saatlerde kalkıyor yaşı daha da ilerleyince uzun uyuyorlar aslinda en güzel düzen onların ki tam sünnet olan saatlerde yatıp o saatlerde de geri kalkıyorlar ama biz onların düzenini bozuyoruz işte 
(456 puan) tarafından
Aynen canim ben de yorumlari okuyunca anladim. Iyi durumdaymisiz megerse. Ilk bebegim oldugu icin yeni ogrenmis oldum. :) Allah hepimize kolaylik versin.
(995 puan) tarafından
:) :) :) aynen seninkisi gibi uyuyana şükür ediyoruz :) bide gece boyunca uyuyormuş bu gece 3 defa kalktım şuanda da başımda bağırıyor bizimki :) MasaAllah canım Rabbim nazarlardan saklasin
(456 puan) tarafından
Sagol canim cumlemizinkini.. :)  Ben geceleri oglum uyanmadan once bir kez uykusunda emziriyorum. Cok ise yariyor. Sen de deneyebilirsin.
(995 puan) tarafından
Kesinlikle deniycem teşekkür ederim :)
0 oy
(298 puan) tarafından
Bizde ayni durum dayiz vnm aksam 9 gibi uyur sabaha kadar uyanmaz acikmadikca sabahta 6 dedimi ayakta gunduzleride en fazla1 saat uyur oyuzden yapicagin bisey yok du a et en azindan gece uyuyor 
(456 puan) tarafından
Aynen canim. Yorumlari okuyunca sukrettim. :)
0 oy
(778 puan) tarafından
Akşam oyalican ama yine de sabah kalkış saati degismiyo. Bizimde aynı akşam 9 bucukda uyur sabah 6 da kalkar. Hiç degismiyo. 11 de de yatsa 6 da kalkıyor. Gün içinde de 2 buçuk saat uykusu var toplamda 
(456 puan) tarafından
Aynen canim oyleymis. Ben de cekebilirim saatleri diye dusundum ama olmuyormus oyle. :) Ben de hic bozmadan devam edecegim.
0 oy
(334 puan) tarafından
Benim kızım öyleydi doğdu doğalı 6 da uyanırdı şuan 11 aylık 1 aydr 7.30 7.45 oldu uyanma saati. Dediğin gibi hiç uykumu alamazdım ki hala alamıyorum gece iş yaptığımdan geç yatıyorum. Gec saatte dr yatsa benim kız 6 da ayakta ama şöyle bisey vardı geç yatınca da erken kalkıyor dedim ua gündüz uykusu uzun oluyor öyle olduğu zman
(456 puan) tarafından
Valla canim cok zor seninki de Allah kolaylik versin. 6 daha zormuş. Gunduz uykusunun uzun olmasi iyi en azindan, sen de o sirada dinlenirsin.
(334 puan) tarafından
Nerdee o sırada akşama yemek çamaşır bulaşık ev temizle bunları halledyrm ama her zmanda uzun uyumaz
(456 puan) tarafından
:) Ah bu annelerin cektigi..

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 852 göst.
0 oy
7 cevap 422 göst.
7 Temmuz 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Güneşimm (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
11 Ekim 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nursewho (144 puan) tarafından soruldu
...