0 oy
340 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (967 puan) tarafından
Bebeğim 2 aylık ve çok az kili aldı hala küçücük. Görenler bu hiç gelişmemiş çok küçük ya diyor. Hatta eltim bana belki sütün yaramaz mama versene dedi. Öyle zoruma gitti ki sanki bilmiyormuş gibi. Benim yavrum daha 1 haftalıkken ayağının biri boydan boya alciya alındı hala da alçıda. 2 defa ameliyat oldu. Bi ameliyatından öncesinde ve sonrasında 2 hafta beslenmesi sayılır Her şeyi geri çıkardı. Kendisi bunları çekse çöp gibi kalır. Alçıdan 3 hafta sonra kurtulacak o zaman alır inşalla h kilo yavrum. Bend e biliyorum küçük hala ama insanın yakın çevresinin bunu demesi üzüyor. Sonuçta neler neler çektiğimizi görüyor. Zaten evimizde de kalmıyoruz taşınma telaşı var bi de millet öyle diyince daha da morelim düşüyor. 

Kusura bakmayın sorudan çok dert anlatma postu oldu ama napayım bunları anlatırken ağlıyorum. Eşim aglamama kızıyor:( 

Derdini suya anlat derlermiş Bend e sizi seçtim. Admin siler belki ama olsun en azından ben biraz olsun rahatladım. Ve eltime bebeğimi vermiyorum. Ben tutayım kucağımda dedi vermedim vermicem de.

3 Cevaplar

0 oy
(442 puan) tarafından
Canım benim bende bir zamanlar yaşadım bu sözleri sen üzülme herşey düzelecek bebeğin büyüyecek ne zaman büyüdün diyeceksin millet herşeyi der sanki kendileri bilmiş gibi sen takma onları o gereksiz insanlar için gözlerinden yaş akıtma bebeğini düşün üzüntüden sütünde kesilirse iyi olmaz bu arada geçmiş olsun canım neden alçıda ayağı bebeğinin mama olarak SMA mama tavsiye ederim canım benim bebeğim ede onu kullanıyorum 

Bak benim ilk oğlum hasta doğdu gelişmiyor herkes birşey dedi niye böyle niye kısa falan falan işte ama kimse için canımı sıkmadım çünkü benim çektiğimi onlar çekmedi derdi çekmeyene acı hafif gelirmiş benim ilk oğlum şuan 10 yaşında ama boyu varya sadece 67 santim kilosu sadece 8 kilo cücelik hastalığı var ama napalım Allahın hediyesi yine bu günümüze çok şükür şimdi 4 aylık bir bebeğim daha var çok şükür o iyi bende emzirmiyorum emmedi bebeğim sadece mama içiyor napalım kısmet canım herşey sana diyeceğim hiçbir şey için canını sıkma ha benim bu yazımıda yanlış anlama içini rahatlatır diye anlattım üzdüysem seni affola hakkını helal et canım üzdüysem 
(967 puan) tarafından
Estafurullah canım bunda yanlış anlaşılacak hicbir şey yok. Dediğin gibi gerçekten kim neler çektiğini bilmiyor. Bildikleri tek şey morel bozup vahh vah tühh tuh demek.
Doğuştan sağ ayağı çarpık. Pev diye geçiyor hastalığı. Şimdi ameliyat yapıp son alcisini aldılar sonra da cihaza geçeceğiz.
(442 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah sana bağışlasın bebeğini
-Reklam-
0 oy
(711 puan) tarafından
Geçmiş olsun Canm. Bebeginle ilgili takacağın en son çevrendeki insanlar olsun.Bir de nazarları çok değer. Sen bebeğini düşün ki sağlıklı olsun.
(967 puan) tarafından
Çok sağol canım. Normalde cahil insanalr diyip takmıyorum ama işte insan bazen doluyor.
0 oy
(221 puan) tarafından
sütünüz yetiyor anladığınm kadarı ile, siz çevreye bakmayın, doktorunuz ne diyor o önemli. mama olarak ben aptamille desteledim hep ve memnun kaldım. 
(967 puan) tarafından
Biraz zayıf diyorlar doktorlar da.
Hastanedeki hemşirenin bebeği de pev mis o da zayıf büyümüş sonradan almış. Alcı etkiliyor sonuçta kilo almasını.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 370 göst.
0 oy
1 cevap 150 göst.
14 Eylül 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Muhammed merve (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
6 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Nâr (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 383 göst.
13 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Minamiracrb (628 puan) tarafından soruldu
...