0 oy
187 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (157 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götürdüm bişeyi yok dedi. Kbb uzmanı bu bebek hasta bademcikleri iltihaplı dedi antibiyotik ve balgam söktürücü yazdı işe yaradı 2 gün kullandım, başka bi çocuk doktoruna götürdüm oda ilaç önermiyoruz vermeyin bişeyi yok dedi. Kbb uzmanını aradım  durumu anlattım bebek iyileşiyorsa ben doğru olanı yapıyorum demekki dedi verin devam dedi. Ben iyi demelerine inanmıyorum dedi. Allak bullak oldum ne yapacağımı bilmiyorum. 
Bebek Ayı 45 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(8,034 puan) tarafından
1aylikken biz de gorduk antibiotik tedavisi.5gun.cok sukur bebegim iyilesdi.cok kotu iltihab olmusdu bogazi.tedavi fayda ediyorsa devam etmelisin bence.
(157 puan) tarafından
Aynen ediyorum, çok teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Zaten baslamissiniz yarim birakmayin. Enfeksiyon  ilerlerse daha agir sonuçlar  dogurur
(157 puan) tarafından
Aynen devam ediyorum antibiyotik bitti bugün son kez vereceğim, çok teşekkür ederim.
0 oy
(572 puan) tarafından
Bende zamanında kızımı iki doktora götürmüştüm grip diye hep götürdüğüm kendi doktorumuz sadece burun damlası verip gonderiyordu atesi çıkıyordu çocuğumun sürekli bir gun düşse ikinci gün yine aynıydı hep normal demişti dedim hiç normal değil diğer doktora gittik dudakları baya belirgin bildiğin domates gibi kızarıkti bakti adam dediki bademciklerinde sıkıntısı var antibiyotik normlade vermem ama mecburum ilerlerse sorun olur demişti kullandık dedigi gibi ve bir daha bademcikle sorunumuz olmadi şükür yani demem o ki tek doktorla kalmayın bebegin düzenliyorsa demekki ikinci gittiğin sorunun farkına varmış 
(157 puan) tarafından
Kbb ye götürdüm çocuk doktorları vermiyor. Gözümün önünde tıkanıyor Bi damla bebek hasta diyorum bişeyi yok diyo, emmiyordu bile iyice bitkin düştü. Kendime kızıyorum keşke daha önce götürseydim. Çok teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
1 gün önce 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Fatmacelik (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 568 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.
1 Nisan 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde vaye1 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
1 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İkiprensess (36 puan) tarafından soruldu
...