0 oy
387 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (786 puan) tarafından
Kızlar oğlum 10 gün sonra 5 aylık olacak.gündüz 3 saat uyurdu. akşam da 8.30-9 gibi uyurdu sabah  9 da kalkardı gece iki kere de emmek için uyanırdı. şimdi 8 de yatıp 6 da kalkıyor gündüz de zor zahmet 1 saat uyutursam uyuyor.doğdugun dan beri mız mız ağlak bi bebek değil ama uykuları azaldı. bu programdan okudum uyku gerilemesi olabılır bir kaç haftaya düzenlir diyor bu durumu yaşayıp tekrar düzene giren var mı? 
Bebek Ayı 143 günlük

4 Cevaplar

0 oy
(440 puan) tarafından
Uyku duzenleri daha okadar cok degisecek ki yeri gelicek gece 5te kalkicakk 
(786 puan) tarafından
valla ara sıra gecelerı gündüzleri uyumadığı oluyordu ama nadirdi genelde düzenli sakin uyuyan bi bebekti görenler hep imrenirdi rahatça büyütüyotsun diye :) bı dönemden sonra sanırım artık huy değiştirmeye başlıyorlar algılarda açıldı tabi sürekli merak halınde daha diş falan cıkarıncs ne yapıcaz bakalım :)
(440 puan) tarafından
Malesef oyle oluyor benim bebegim 9 aylik her dogdugundan beri aksam 10 da yatar sabah 10da kalkardi kalkma saati 9 olduu 8 oldu bi ara 6 olduu suan gunduz uykulari kisaldi 9da yatmaya basladi sabah 7 8 gbi kalkiyor sukur en azindan gece uykusuz kalmiyoruz insallah degisnezler ama buyudukce farkli huylar edinip sasirabiliyorlar :)
(786 puan) tarafından
anladım canım maşallah gayet iyi umarım hep böyle düzen içinde devam eder.. :) uyku önemli ben bi uyuyamasın sanki uyumayınca büyüyemeyecekmiş gibi tribe giriyorum :)
(440 puan) tarafından
Ya bide insan allah bullak oluyor gunduz her sekilde idare ediliyor ama gece uykusu bebekler icin onemli oldugu kadar bizim icinde onemli bide gece uyumasalar isimiz temelli zor
(786 puan) tarafından
evet çok haklısın.  kayınvalıdeme falan yakınım yemek falan yapamadığım da ona giderdim valla çocuğum uyuyamıyor sıcaktan diye kımseye de çıkmıyorum yeterkı uyusun diye. bide ilk bebeğim evhamlıyım galıba bilemedim :)
-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından
Canım benim oğlan 141 günlük gündüz 3 saat zor uyur gecede 12 den önce uyumaz sabaha kadar 2 saatte bir kalkar  senin ki maşallah çok çok iyi Allah daha iyi etsin
(786 puan) tarafından
aslında dediğin gibi hala da iyi ama daha iyisi olduğu için ben alışamadım galıba :) 3 saatte bir alarm kurmuş gibi kalkar emmek için sonra devam eder uyumaya bazen uyanınca gece falan 1 saat uyanık beklıyoruz gibi
0 oy
(1,118 puan) tarafından
4.aydaki uyku gerilemesi kalici deniyordu 40 dk da uyaniyorsa uyutmaya çalışın tekrar yoksa bebekligi boyunca hep 40 dk da 1 uyanirmis fln ben uyandıği an gunduz uyutmaya ugrastim hep.bide atak haftalari oluyo ona denk gelince fena oluyolar
0 oy
(619 puan) tarafından
Oglum 145gunluk beni anlatmışsın resmen canim. Aglak bir bebek değildi oglum simdi hic biseyden mutlu degil. Gunduz en cok yarım saat uyuyor. Onceden 2saat uyurdu. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 405 göst.
0 oy
3 cevap 374 göst.
0 oy
4 cevap 196 göst.
4 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Zumrutkocaman (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 227 göst.
...