0 oy
539 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (12 puan) tarafından
Kızım 7aylik 7gun halen emeklemedi ,sizce geç mi kaldı ne zamn emekler yoksa 8.ayda mi emeklicek.ilk çocuğum tecrubem yok.etrafimdakiler aa daha emeklemedi mi diyor .
Bebek Ayı 7

11 Cevaplar

0 oy
(261 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Tabi ki gec degil her bebek farklidir hatta bazilari emeklwmeden direkt yururr mesela bebim bebegim 9 aylik  emeklemedi direkt tutunarak siralamaya basladi 8. ayda simdi de 9 aylin yeni yeni emekliyor yani ayaga kalakip tutunarak yururmesi emeklemesinden once oldu. Telaş etmeyin yuruyecektir. Yüz üstu koyup oynamaya çalışın onunla onune biraz uzagina oyuncak koyup onu hareketlendirmeye calisin.
-Reklam-
0 oy
(208 puan) tarafından
Canım biz de yeni 7 aylık olduk benim bebeğim geri geri emekliyordu şimdi onu da bıraktı. Karnının üstünde durmayı hiç sevmiyor ben de ne zaman emekler diye merakla bekliyorum.
0 oy
(72 puan) tarafından

Ah bu çevre :D herşeyi derler canım bi kulağından girip öbüründen cikicak sen annesisin sonuçta. Emeklemeden yuruyedebilir benim oğlum da 7 bucuk aylık fırıl fırıl dönüyor sadece kafasını yere koyarak emeklemeye çalışıyor ama olmuyor bunda sıkıntı yok .

(12 puan) tarafından
Aynen valla bıktım bu çevremden.7aylik oldum tmm bayramdan sonra emekler hmm..geeizekagli nerdennn biliyorsun sen ,seninki 5aylikken emekledi diye benmkiside 7aylikken emeklemek zorunda mı
(72 puan) tarafından
Amann canım hıc takmicaksin gereken yerde de cevabını vericeksin sağlığı yerinde mi evet gerisi benim için önemsiz diyip geçiştir ben gibi :))))
0 oy
Profil image (375 puan) tarafından
Kızım 7 aylik başladı emekleme ye ama emeklemeşi daha zormuş sürekli peşimde afedersin lavaboya gitsem bile arkamdan geliyor büyüdükçe birşeyler yaptıkca daha zorlaşıyor sanki ben emekleyince rahat oluruz dedim biraz ama öyle değilmiş bana göre daha çok huysuz oldu çünkü kızım 
0 oy
(8,034 puan) tarafından
9aya iki gun kala emekledi.oncesinde hep surunuyirdu.emeklemek sart degil emeklemeden de yuruyen cok bebek var
0 oy
(382 puan) tarafından
Benim bebegim 10.5 aylik hic sevmiyor arada geri geri gidiyor done done odadan cikiyir bazen emeklese hic birakmayacak pesimi ama daha cok yurumeye meyilli day day duruyor hep durmak istiyor hatta arada yurutece koyuyorum yurutecten inmeye çalışıyor birsey dusurunce almak ıstiyor  zmani gelince kendi kendine yapar cnm
0 oy
(118 puan) tarafından
10 aylık emekledik etrafı takmayın her bebek değişiklik gösterir
0 oy
(24 puan) tarafından

Biz de 9 ay 10 gunluguz ama emeklemiyor:(

0 oy
(357 puan) tarafından
Kimiside emeklemeden yürüyo bebim oğlum 8 aylık hala emeklemiyo
0 oy
(5 puan) tarafından
Canım benim oğlum da 11 aylik nerdeyse 1yasina girecek hala emeklemedi sürtünerek gidiyo 
0 oy
(342 puan) tarafından
Canım bazı bebekler emeklemez her çocuk bir olmaz etrafa bakma belki hiç emeklemez de sürünme gibi bı durumu yok mu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 991 göst.
0 oy
15 cevap 1,051 göst.
0 oy
3 cevap 405 göst.
14 Mart 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Elifasel03 (36 puan) tarafından soruldu
...