0 oy
404 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (3 puan) tarafından
Prima kullanıyordum, 3numaraya geçince çiş göstergesi kalktı, sleppy kullanayım dedim ama onda da garip bir koku var kullanan var mı hangi marka önerirsiniz? 
Bebek Ayı 3.5 aylık

14 Cevaplar

0 oy
(103 puan) tarafından
Ben prima günlük rahatlık 3 numara kullanıyorum canım memnunum slepy berbat ya tuhaf bi kokusu var denedim ama nemnun kalmadım
-Reklam-
0 oy
(412 puan) tarafından
Molfix kullanıyorum 10 aydır ilk ay bimin bezini aldıydı çok kalındı biraz pişik yaptı molfixe geçtik 
Profil image (135 puan) tarafından
Ben de molfix kullaniyorum canım memnunum ama lastikleri bebeğimin cildine oturuyor iz yapıyor. Bebeğim de zayıf, bir numaradayiz daha. Sen de böyle bi şey oluyor mu.
(412 puan) tarafından
Küçük geldiği zaman oluyor Büyükte sorun olmadı illaki oluyor ama rahatsız edecek kesecek kadar değil canım
Profil image (135 puan) tarafından
Bebeğim rahatsız olmuyor canım. Ama bacaklarina lastik gelen yerler kızarıyor. 3300falan kilosu bi aylik olcak daha ufak bir numara büyük bile geliyor aslında. Molfixin çeşitleri varmış sen hangisini kullanıyorsun.
(412 puan) tarafından
Yeşil paket olanını kullanıyorum bizede mesela 5+ küçük 6 büyük geliyor mecbur 6 numara kullanıyorum ortası yok
Profil image (135 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
0 oy
(521 puan) tarafından
Ben molfix 3d kullanıyorum aylardır. Çok memnunum. Beli baya yüksek özellikle o yönden çok seviyorum. Emiciliği de çok güzel. 
(521 puan) tarafından
Ama pure&soft olan molfix hiç güzel değil
Profil image (135 puan) tarafından
Canım 3dnin lastik kısmı iz yaoiyor mu. Ben de molfix kullaniyorum yan lastikleri cildinde iz yapıyor.Memnunum değiştirmek de istemiyorum.
Profil image (135 puan) tarafından
Pure softniye güzel degil canım
(521 puan) tarafından
İz yapıyor ama yapmayanını bulamadım valla o yüzden mecbur devam ediyorum bende memnunum çünkü. Pure soft kullandığımda kakası hep dışarı çıkmıştı canım o daha az emici sanırım bilmiyorum. Her yaptığında dışarı çıktı resmen.
0 oy
(149 puan) tarafından
Prima sleepy molfix hepsinden memnunum, hatta a101 in soffio var o da guzel, buyuk oğlumda molfix pişik yaparken onu kullanmistim, kucuk oğlumda soffio pişik yaptı molfix kullanıyorum :) ciltten cilde farkediyor galiba ya da icerigi degisti bilemiyorum
0 oy
(873 puan) tarafından
Canbebe yumuşak hemde koku yapmyo
0 oy
(1,482 puan) tarafından
Sleepy der susarım muhteşem bir bebek bezi doğdu günden beri kullanıyorum ve bir kere bile olsun pişik sorunu yaşamadım 
0 oy
(156 puan) tarafından
Ben ilk günden belli Molfix kullanıyorum çok memnunum .. ama Molfix de iki çeşit biri daha iyi diğeri hemen çişi çıkartıyor diğer olan emiyor . 
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Baby me aloeveralı kullanıyoruz çok memnunum yumuşak hafif koku sızdırma pişik yapmadı. Fiyat olarakta oldukça uygun her zaman indirimde oluyor. Islaklık göstergesi de var
0 oy
(742 puan) tarafından
Bimden alıyorum göstergeye de gerek yok bence çiş olunca belli oluyor şişkinlik oluyor
0 oy
(156 puan) tarafından

Ben çok memnunum ilk günden belli bunu kullanıyorum .. birde diger olanı var onun ici emciligi iyi değil bununki daha iyi

image


Profil image (135 puan) tarafından
Canım yan lastikleri nasıl. Ben de molfix kullaniyoum  ama bunda değil. Sıkıntımız sadece yan lastigin cildine oturmasi, kırmızı yapiyor bacaklarini. Bebegim zayıf aslında.
(156 puan) tarafından
Benimde bebeğim çok kilolu değil yanları çok sıkmıyorum yapiskanlari çok beğendim ben diğeri dışına çıkartıyo yandan  ama bunun emiciligi güzel bezin
Profil image (135 puan) tarafından
Dışarıya cikmiyo hiç, pişik de olmadi yumuşacık dokusu sevdim. Sadece bacaklarını kesiyo lastikleri, kızarıyor bacakları. Degistirmek de istemiyorum. Pure soft deniyim bi de.
0 oy
Profil image (765 puan) tarafından
Molfix kullanıyorum çok memnunum 
0 oy
(46 puan) tarafından
E bebeğin bezi var kendi bezi çok iyi canım 
0 oy
(7 puan) tarafından
Molfix kullaniyordum  yan lastikleri sıkı  oldugu icin bebegimin bacagini kızartıyordu izi cikiyordu  e bebek kullandim kremsi olandan cok guzl yumusacik koku sizdirma yok cok guzl memnunm deneyebilirisniz molfixden guzl ayni kalite diyebilirim
0 oy
(46 puan) tarafından
Ebebegin bayb me bezi cok iyi suan indirimde zaten 

İlgili bir soru bulunamadı

...