0 oy
337 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1,421 puan) tarafından
Merhabalar sevgili anneler. Ben sleepy marka bebek bezi kullanıyorum. Aslında memnunum ama Goo.n marka bebek bezinin daha iyi oldugunu duydum üstelik sleepy e göre fiyatı daha uygun. Acaba marka değişimi bebege zarar verir mi pisik yapar mi? Bu konuda bi tecrube edinen var mi aranizda?

1 cevap

0 oy
Profil image (347 puan) tarafından
Tamamen bebeğe bağlı bence.benim oğlum normalde hassas tenli boynu falan hep  pişik olur .ama şükür popo da hiç öyle bişey yaşamadım.ilk Prima kullandım ,o arada Molfix de denedim .sonra sleepy geçtim uzunca müddet onu kullandım.Annem bim bezini deneyelim mi bı dedi iki katı fazla bez var sleepy e göre aynı fiyata.onu kullandım bikac hafta .aslında çok memnun kaldım ne pişik yaptı ne bişey ama dış yuzeyi çok naylonumsu geldi oyuzden bıraktım.bayramda bez  almadan evden çıkmışım.esimi acil bakkaldan aldırdım .canbebe varmış sadece .valla ondan da memnun kaldım pişik vs olmadı .dün de sleppy külot bez aldım  .baya şey denemisim:)
Profil image (347 puan) tarafından
Bence az al içinde en az olan paketten dene,hoşuna giderse devam edersin
Profil image (1,421 puan) tarafından
Ben de öyle düşündüm etrafimda cok fazla konusan insan var kafam karıştı. Denemeden bilemem tabi. Bebegimde pisik hic olmadi boynunda veya vücudunun baska yerinde. Ilk yenidogan bez molfix almistim sonra sleepy e geçtim pisik olmamisti demek ki pisik olmuyor diye dusunebilir miyim? :)))
Profil image (347 puan) tarafından
İşte hiç biri yapmaz ama bı bez yapar bilinmez o canım.dene bence .denemekten bişey olmaz.bide bebisin poposunu kuru tut.islak kalınca pişik olurmuş daha cok
(3 puan) tarafından
Ben ilk once prima kullaniyordum oğluma.sonra molfix e gectik hic bir sıkıntı olmadı ama can bebe de pisik sıkıntısı yaşadık. Sleep i cok naylonimsu hekdi bana ona da baktım.goon da ayni sekilde.bir de bezin kalitesi düştükçe daha *** degistirmek gerekiyor.eger imkanjn rl verisiyliyse kalite bez kullan, ben su an molfix  de gun icerisinde kaka yapmadi surece sadece cis oldugu zaman iki bez yetiyor bize.
Profil image (1,421 puan) tarafından
O konuya cok dikkat ediyorum zaten kesinlikle
Profil image (1,421 puan) tarafından
Haklısınız. Teşekkür ederim :)
Profil image (347 puan) tarafından
Enteresan bişey acaba bez kalitesi de mi bebeğe göre değişiyor:)bana da sleppy molfix ten daha kaliteli geliyo:)molfix içindeki kumlar resmen elime geliyodu batıyordu yani.dusundugun zaman tartışmasız en kaliteli bez Prima bence...ama parfüm vs olması bana doğru gelmiyo .oyuzden suanlik sleepy devam bakalim:)
Profil image (1,421 puan) tarafından
Evet iste benim aradığım bezde de paefum paraben losyon olmamasi baktigimda sleepy ve goo.n o sekilde üretilmiş sleepy az bi kakayi bile taşırdı o yüzden degistirmek istedim bezi bakalim deneyip göreceğiz artık
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
27 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yareninannesiiii (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
16 Ekim 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Murnesard (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
2 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayls (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
5 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kader35 (41 puan) tarafından soruldu
...