0 oy
429 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (407 puan) tarafından
4 aylık olduğunda tadimlara başladınız mı neler verdiniz ne kadar verdiniz günde kaç defa verdiniz. İlk çocuğum hiç bir fikrim yok.

5 Cevaplar

+1 oy
(246 puan) tarafından
4 ayda 5 ayda 3 ayda yok tadım yok 3 gün kuralı soruları nedir aceleniz bebeğiniz hayatı boyunca sadece anne sütünü bir kez alıcak geri kalanını ise binbir çeşit meyve yemek yiyerek geçirecek zaten şuan sizin sütünüze muhtaç ha sütün yok doktor tavsiyesi üzerine ek gıdaya geçersin anlarım ki o zaman bile formül ve devam sütleri var mama olarak yine ek gıdaya başvurma derim :) 
(407 puan) tarafından
Haklisiniz emse bende anne sutu alsın istiyorum ama sağarak veriyorm bazen yetişemiyorum durmuyor kendim bakıyorum sadece kendim ilgileniyorum gurbetteyim diyebilirim o yüzden sürekli ilgi istiyen bir bebeğim var bazen kucagimdan inmiyor sağım yapamıyorum o zamanda günde 2 kere falan mama veriyorum mamayı içmek istemiyor. Onun yerine aralarda yoğurt falan versem mi diye düşündüm o yüzden sordum.
(246 puan) tarafından
Sende ben gibi gurbet kuşusun anlaşılan :) pusete koy ayağınla sallayarak sağmayı dene cnm acıkınca illaki emecektir her ıhlamasında her fırsatta memeni teklif et ona vazgeçme
-Reklam-
0 oy
(479 puan) tarafından
Benim ki 4 aylık olacak ben düşünmüyorum başlamayı daha çok erken bence 
(407 puan) tarafından
Sadece anne sütü mü veriyorsnz peki.
(479 puan) tarafından
Hayır canım mama veriyorum ben mama verdiğim halde bile erken bence
0 oy
(1,118 puan) tarafından
6 ayi doldurmali doktor onermedikce erken baslamayin
(407 puan) tarafından
Anne sütü alıyor ama sağarak veriyorm bazen yetişemiyorum günde 2 kere falan mama veriyorum mamayı içmek istemiyor. Onun yerine aralarda yoğurt falan versem mi diye düşündüm o yüzden sordum.
(1,118 puan) tarafından
anne sutu yada mama bunlarda alması gereken seyler cok fazla 4 ay cok erken. zaten 6 aydan sonra omur boyu onlari yiyecek.alabildiigi kadar sut almali
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Hayir baslamadim. 6.ayda oneeildigi icin 6.ayi dolunca basladim
0 oy
(61 puan) tarafından
Annelik birazda kendi hislerini dinlemek derler ya benim bebeğim 3 aylık bu ay başından beri 2 günde bir şeftali, üzüm, kayısı ne meyvesi varsa dudağının ucuna tutuyorum yalamasını bekliyorum yalatıyorum sonrasında suyunuda bir çay kaşığı ın ucunu dolduracak şekilde sıkıp veriyorum. Anne sütü ve mama ile besleniyor. O şekilde damak tadının gelişmesini istiyorum. Bana kalırsa yalamasından hiç bir zarar gelmez. Anneler doktorlara uyup birazda sadece 6.ayda tadımlara başlıyor. Sonra bebeğim onu yemiyor bunu yemiyor diye söyleniyor kimisi. 5.ayda yavaş yavaş bir çay kaşığı kadar kemik suyu da vermeye başlayacağım. Yani ben 1 aydır tattırıyorum bir zarar görmedim gaz, kabızlık problemi olmadı. Ha size yapın sizde zarar görmezsin diye bir garanti veremem. Ama içinizden ne geliyorsa öyle davranın. Bu kadar basit konuyu bile burda sorarak mı uygulamak istersiniz bebeğinize. Onun annesi sizsiniz ve hepimizin bebeği ayrı özel, hepimizin yetişmiş olduğu yerler ayrı, huylarımız ayrı. Siz onun için en iyisini bilirsiniz. Cevabı burda değil kendi içinizde arayın. 
(74 puan) tarafından
Sizi alkisladim vallahi agziniza saglik

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 287 göst.
30 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Esra gümüş (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 439 göst.
13 Ekim 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Özlem.53 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 582 göst.
28 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Esna (22 puan) tarafından soruldu
...