0 oy
367 göst.
Profil image 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (2,520 puan) tarafından
Kizlar merak ediyorum bebekleriniz ne kadar yiyor. Kizim mama aliyor gida disinda. Bu aralar sanki doymuyor gibi. Ek gidayi eskisi kadar cok yemiyor ama surekli de bir seyler istiyor sanki. Cubuk kraker verdim gecenlerde ilk kez, asiri sevdi. Onun sayesinde mama demeyi ogrendi :D Ayrica gece beslenmesini kesmistik simdi uyanir ve mamasiz uyumaz oldu. Zaten 1 yas sendromunu doruklarda yasiyoruz. Azicik aciksin ciglik cigliga bagiriyor. Sizde de doymama oldu mu yasina girdikten sonra? Yakinda mamayi keseriz derken hepten cogalttik. Hem gece iciyor hem de sabah kalkar kalkmaz veriyorum. Cunku artik kahvaltıyı beklemiyor bagiriyor uyanir uyanmaz.
Bebek Ayı 13 aylik

4 Cevaplar

0 oy
(3,306 puan) tarafından
Canım anlattığın durumu doğduğundan beri yaşadım şu an da tam aksine yaşına girmek üzere hafif azaldı iştahı ama.havalara bağladım 
Profil image (2,520 puan) tarafından
Valla bizim de bi degisik oldu boyle. Buyudu heralde ondan diyorum. Eline sık sık bir seyler vermek istemiyorum aslinda yemegini guzel yesin diye. Geceler ise felaket halde..
(3,306 puan) tarafından
Bence 3 yaşı görene dek bitmez bu cileler:)))
Profil image (2,520 puan) tarafından
Off deme deme :D her sey bi yana, Allah saglik versin de gerisi oyle boyle halloluyor :)
(3,306 puan) tarafından
Aminnn ne doğru dedin
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Kizlar bir yas ustu bebegi olan pek yok mu?
(286 puan) tarafından
Benim 9gun sonra yaşına girecek inşaallah.gece beslenmesine annem alistirdi 3 aydır gece ve sabah ilk uyandiginda 160 CC mama veriyorum gece tok daha rahat uyuyo bide uzun ince tulum giydiriyorum corap giydiriyorum usuyunce çok uyaniyo onu farkettim bedlenmeside 3 saatte bir ana-ara öğün şeklinde maşallah iştahlı abisi ile aynı porsiyon yiyor abisi 7ye girecek
Profil image (2,520 puan) tarafından
İste ama artik buyuduler. Gece beslenmemeleri gerekiyor. Birakmistik ne guzel. Simdi aciktigi icin mi uyaniyor disten mi uyaniyor anlayamiyorum. Cunku onceki dislerde de mama icince uyurdu. Sanki şey gibi, dis yuzunden uyanıyor mama icmeden uyumuyor.
Bizim ev sicak o konuda sorun yok. Bebegine masallah insallah hep boyle devam eder istahi.
(286 puan) tarafından
Evet ama alıştı benim oğlan nasıl bırakacak gece beslenmeyi bilmiyorum
Profil image (2,520 puan) tarafından
İlk biraktirdigimda su miktarini fazla koyarak biraktirmistim. Zamanla sadece su vermistim. Şu disler bi ciksin yine ayni yontemi kullanmayi dusunuyorum bakalim.
(286 puan) tarafından
Maması bitsin zaten artık bende mecbur biraktiricam artık dediğiniz gibi sadece su veririm
0 oy
(217 puan) tarafından
Benim oğlum 14 aylık. Yaşına girince gece beslenmesini kestim. Ama diş çıkarırken gecenin ikisinde bir defa emzirdim. Hemen ertesi gecelerde de kalkıp istemeye başladı. Sonra tekrar bıraktırdım. Sabah uyanır uyanmaz ilk işi emmek oluyor. Kahvaltıyla pek arası yok. Arada bir kahvaltıda peynir zeytin yerse yer. Bir gün çok güzel yemek yer ertesi gün ağzını açmaz sadece emmek ister. Canı nasıl isterse ona göre hareket ediyoruz. 
Profil image (2,520 puan) tarafından
Ben cok onceden kesmistim gece beslenmesini. Sanirim disten dolayi uyanip mama istiyor. Ben de tekrar biraktirmak istiyorum. Gereksiz kalori alimi oluyor. Ama gece hadi neyse de sabah da mama veriyorum. Onceden gece mamasiz uyur sabah da kahvaltiyi beklerdi. Simdi hem gece hem sabah mama iciyor. Bir de ciglik cigliga agliyor. Hem de uyanir uyanmaz. Ki benim kizim aglamak nedir bilmezdi. 1 yas sendromundan dolayi heralde diyorum. Sizde sıkıntı olmadi mi bu donem?
(217 puan) tarafından
Bizim şu an azı dişler çıkıyor, hep çok zor çıktı dişleri, sabaha kadar ağlamalar, uykusuzluk, iştahsızlık. İşte kıyamadığım için emzirdim bir defa ama aslında yapmamak daha doğruymuş. Bir defalık diye verdim ama ondan sonraki geceler hep aynı saatte uyanıp meme istedi. Zaten bu sürece kadar hiç deliksiz uyku uyumadık. 1 yaşa kadar saat başı kalkardı. Gece beslenmesini kesince iki uç defa kalkıp su içip yatmaya başladı. Her sabah 6da kalkıp mutlaka emer. Sendromdan mı dişten mi hiç bilmiyorum ama oğlum hep uykusuz, hep huysuz bir bebek.
Profil image (2,520 puan) tarafından
Anladim canim. Meme olunca biraz daha farkli oluyor tabi. Bebekler de cin gibi, hemen her seyi aliskanlik haline getiriyorlar. Şu dertler biran once biter insallah.
0 oy
(1,662 puan) tarafından
8 aylık bebegım günde 3 kez 180cc mama yiyor nadiren 4 oluyor. Kuşluk vakti kahvaltı ikindi vakti öğlen yemeği veriyorum gece vermiyorum 
Profil image (2,520 puan) tarafından
Bizdeki degisikligi cozemedim henuz. Gece aciktigi icin mi uyaniyor yoksa dis agrisindan mi anlayamiyorum. Belki de hepsi ustuste geliyor bilemiyorum :/
(1,662 puan) tarafından
Benimki her gece saat 3 de uyanıyor gece mama veriyordum tabiki sonra su ve sulu mama vermeye başladım bikaç gün sürdü sonra dinledim bakalim açlıktan ağlayacak mi diye bekledim baktım ağlamıyor uyuyor demekki açlık değil alışkanlık diye düşündüm artık gece maması yok ama 3 de 4 de yine uyanıyor.
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim ayni yontemle biraktik biz de mamayi. Su icip yatiyordu artik kalkarsa. Ama son zamanlarda suyu kabul etmez oldu. Ben de diyorum acaba acikiyor mu, ama onceden mamasiz uyuyan kiz simdi değişti. Buyudukce daha kolay olur diyodum tam tersi oluyor..
(1,662 puan) tarafından
Benimki de gündüz hiç su içmiyor cok nadir iki firt çeker :)
Profil image (2,520 puan) tarafından
Aahh ahh, hepsi bi degisik iste :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 228 göst.
20 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Serapse (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
13 Şubat 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Esrayaz (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
26 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Linkin (1,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
...