0 oy
185 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (568 puan) tarafından
4bucuk aylik kiziminda kaka testinde kan cikti.yarin cildiyede test yapcklrini soylediler randevu aldik.liv hospitalde..acaba ozel diyemi direk teste gonderiyrlr.daha once yaptiran oldumu.acitan biseymi acaba.sirtindan yapilcakmis

2 Cevaplar

0 oy
(613 puan) tarafından
Cildiyede yapıldığını ilk kez duyuyorum. Eskiden damlaların üzerine tek tek iğne batırılıyordu, biraz acıtıyordu, kendim yaşamıştım. Artık öyle acıtarak yapılmıyormuş. Kızımın da sırtına yapıldı, hiç tepki vermedi. Sadece 15 dakika boyunca sırtı açık kalıyor, damlaalra dokunmamak gerekiyor. O sürede oyalamak biraz yorucu olabiliyor sadece.
(568 puan) tarafından
Yanlismi anladim acaba.dermatoloji oldugunu biliyrm.ayni sey sanirim.
(613 puan) tarafından
Dediğiniz doğru, aynı şey ikisi. Belki gittiğiniz hastanede orada yapıyorlardır. Yıllar önce ben devlete gittiğimde alerji testleri için kan alma yeri gibi ayrı bir yer vardı, doktorlar oraya yönlendiriyordu. Belki gittiğiniz hastanede de bu tarz bir bölüm cildiyeye bağlıdır. Kızımda zaten çocuk doktoru hastanede bebeklere alerji testi yapılmadığını söyleyip alerji uzmanına yönlendirmişti, orada yapmışlardı.
(568 puan) tarafından
Peki cok tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
Profil image (625 puan) tarafından
Canım benim kızımda da kan görmüştük hemen tahlil yaptırdık gizli kan pozitifti. Doktorumuz bana hemen diyet verdi süt ve süt ürünleri, yumurta, domates, terayağ, kuruyemişler ve bunların içinde olduğu herşey. 3 hafta yapacaksın eğer kan gelmeye devam ederse deri testi yapacağız dedi. Canım ben 3 hafta yaptım 3 günden sonra kan gelmedi sonra diyeti açtı bunları değil fırınlanmış hallerini tüket dedi. Deri testi en son demişti.
(568 puan) tarafından
Bende bunu anlamiyrm iste.direk teste ne gerek vardi.bana ilk gittigimde dikkat et demisti.kesin yeme dese zaten agzima surmezdim.bende ozel oldugu icinmi hemen test yapmak istedi diye dusundum.parasini gectim cani yanmasin gereksiz yere

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 272 göst.
14 Ocak 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Uraz bebek (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 184 göst.
23 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Debran-h (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 705 göst.
10 Ocak 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Naznazzz (153 puan) tarafından soruldu
...