0 oy
159 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (6 puan) tarafından
Bebeğimin dişleri yeni çıktı bir haftadır akşamları uyutamıyorum. Sallamaya başlayınca çığlık atıp ağlamaya başlıyor. Emmek istemiyor uykusu geliyor ama uyumuyor. Ne yapmam lazım?
Bebek Ayı 9

1 cevap

0 oy
(261 puan) tarafından
Gunduzleri uyutmaya calisin gunduz uyumazsa gece uykuya geçemez.Dıs dolayisiyla canı yaniyordur.Kucaginiza alip evde ýüruyerek kulagina ninni söyleyin alnını,yanagini öpün.Cok kücuk hateketlerle hafif hafif kucaginizda yuruyerek sallayin. .Once psikolojik olarak rahatlasin öpun ,okşayin.Uyumadan once duş da aldırabilirsiniz rahatlar.Dıs doneminde daha cok kucakta olmak isterler.
(6 puan) tarafından
Gündüz de uyutuyorum ama çok zor uyuyor sadece süt içerek uykuya dalıyor onun dışında uyumuyor.
(261 puan) tarafından
Bir yeri agriyor olabilir.Dısten degildi4 belki.Vucuduna baki tirnalarina bakin.Fiziksel olarak vucudunu kontrol edin bezini acin bakin popodu ya da on yarafinda bir sorun var mi diye bakin.Normalse önce psikolojik olarak rahatlatmayi deneyin gercektwn cok ise yariyor eglenceki bir oyun oynayin.Kucaginiza alin sarki soyleyin hafiglf hafif dans edin.Sarilin ona sevdiginizi söyleyin ve siz de gergin olmyayin hemen anliyirlar Benim bebegim de bir ar uyumazdi aglardi ben de gerilirdim niye öyle diye.Sonra once ben sakinlestim kucagima aldim optim sarildim  kucagimda hafif hafof sallayaraj yurudum kulagina ninni soylesim basidnan optum ara ara baktim uyudu.Deneyin isterseniz.Olmazsa doktora gidin belki fark edemediginiz sıkıntısi vardir. Bir de 10.ayda uyku gerilemesi oluyor ondan olabilir.
(261 puan) tarafından
Bir de fazla giydirmiyorsunuz degil mi,sıcaktan uyuyamiyor olabilir.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 361 göst.
0 oy
12 cevap 602 göst.
23 Şubat 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Faruk un annesi (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 375 göst.
0 oy
8 cevap 278 göst.
10 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Melike Coşkun (57 puan) tarafından soruldu
...