0 oy
380 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebeğim çok huysuz hep kendi isteğini yaptırmak istiyo yapmayınca bagariyo agliyor normal mi bu dönemde ne yapmalıyım
Bebek Ayı 9 aylık
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

8 Cevaplar

0 oy
(334 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Allah yardımcın olsun cnm benimki yarın 1 yaşına girecek. Bu dönemde böyleler hele o durduk yere bi ağıt var benle ilgilen benle oyna beni bırakma ağidi. Deli ediyor beni ama tutuyorum kendimi allahim sabır veriyor bagirmyrm bile benim kızımbu aralar bi huy çıkardı bu saatte uyuyor 1 saat geri uyanıyor eşimde 8 dr geliyor suan tam işimin olduğu zman da bas bas bağırıyor ağlıyor yerde. Sanki dövdüm de öyle ağlıyor sallıyorum uyumuyor kucakta tut beni diyo yemin ederim çok yorucu ama canları sağolsun benimki de o zmn lar öyleydi görenler çok fena derdi gerçekten de çok fena 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Biz daha okadar büyümedik valla bilmiyorum  ben olsam naparım :D

0 oy
(678 puan) tarafından
Çünkü artık dünya onların etrafında dönüyor. Yavaş yavaş olmazlara alışması gerek. Oğlum 14 aylık dinliyormu diye sorarsanız hayır. Merak duyguları geliştiği için herşeye dokunmak sökmek istiyor. Zarar veren şeyleri öğrenmeye başladık artık çok sıcak deyince dokunmuyor. Zamana ihtiyaçları var birde diş sorunu var o dönemlerde aşırı asabi oluyorlar. 
0 oy
(487 puan) tarafından
Ayni bizde öyleyiz canim ay nasil bagirio istediği olmayinca yada yemek yedirirken aglasa neyse derim de bagirio ellerini dişlerini sıka sıka :) arada sinir oluyorum ama öyle bile tatli lar inşallah geçici bi durumdur cnm ya benim bebekte 9 aylik :)
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Benimki de 10aylik oldu yeni o da ayni istediyi bi sey olmayinca bagiryor agliyor.ben aglayinca istediyini yapdiracagini dusunmesin diye baska seylerle oylamaya calisiyorim.bazen ise yaramiyor o zaman da babasi devreye giriyor.olmaz kizim nu nu nu.felan yapiyor.babasini dinliyor uslu kiz)))
0 oy
(412 puan) tarafından
Benim oğlumda 10 aylık sürekli istediği olsun istiyo olmasa bağırıyor kiziyo beni isirmaya çalışıyor ama hoşuma gidiyo nedense çok tatlı oluyo çünkü:)
0 oy
(521 puan) tarafından
Benim kızım 8 aylık ve böyle bir ağlama olamaz duyan işkence ediyorum zanneder bir yırtınıyooooo hemde o kadar uzatıyor ki bunu. Tabiki yemek yedirirken yapıyor :) asla bişey yiyip içmek istemiyor bişey vermeye çalışıyor başlıyor bağırmaya ağlamaya tamam vermiyorum bırakıyorum kendi haline halaaa uzun süre devam ediyor ağlamaya sanki etlerini sıkıyorum :) ya sabırr ya sabıırrrr demekten başka bişey yapamıyorum :) 
0 oy
(52 puan) tarafından
Bebeğim 6.5 aylık özellikle ikindiden sonra kucağımdan inmiyor dolayısıyla omuzladım çöküyor bide 9 aylığını hiç düşünemiyorum:)))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 476 göst.
12 Nisan 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ranicwela (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 355 göst.
7 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aybarss_ (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 835 göst.
11 Mayıs 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde nrdn91 (4,654 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 294 göst.
5 gün önce 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Haticekrtl (26 puan) tarafından soruldu
...