4 Cevaplar

0 oy
(7 puan) tarafından
Canım bebeğini düz yatırma başı biraz yüksekte olsun. Emzirdikten sonra hemn yatağına yatırmak reflü yapıyo. Bide sık sık emzir ki çok aç kalmasın birden emince oda reflü yapıyo. Midesi tam gelişmediğinden öyle oluyo. 
-Reklam-
0 oy
(61 puan) tarafından
mrb benim kizimda reflüydü cok asiri kusardi ilac kullandik gaviskon ve bir toz ilacti cok iyi geldi   kusmasi kesildi gidaya basladik ilaci biraktm bi daha da kusmadi ama fickirarak kusuyorsa ilac yazdr  belirtileri gzelce anlatrsan yaziyor doktor
(735 puan) tarafından
İlacı nasıl kullandınız acaba
(61 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
pardon gaz icin onu yazmisim:) gaviskonu günde olacak bi sekilde yarim paket sütüne karistir bir cay kasigi cikiyor zaten ver yeterli
(735 puan) tarafından
Tozu bize su ile karıştırmamızı söylediler, burda bazı yorumlarda da o tozu öylece mamaya sabah öğlen akşam attıklarını okudum ondan sordum cnm
0 oy
(274 puan) tarafından
Canım bebeklerde reflü mide kapakçığınin diğer bebeklere göre daha az gelişmiş olmasından kaynaklanıyor. Mide kapakçığı tam kapalı olmayınca midedekileri geri veriyor ve çocuk kusuyor. Aslında her çocukta olabilecek bir durum ama bazıları daha yoğun yaşıyor. Benim oğlum 7 yaşında doğumdan itibaren çıktı anlaşılana kadar çok zayıfladı sonra anne sütü alamadı sulu geliyordu Aptamil ar mama ve gaviscon infant yanı toz olani kullanarak 6. Ayda ek gıda alımı ve oturma olayının gerçekleşmesi ile azaldı 9 aylıkken tamamen geçti çok şükür.

Şimdi 3 aylık kızım var onda da çok kusma var ama kilo alımı normal olduğu için ilaca ve ar mamaya gerek kalmadı çok şükür. 

Eğer varsa reflü tanısı mutlaka takibini yap canım. Bebişin gelişimini etkileyebiliyor çünkü. Az ve sık sık besle reflü yatağı kullan besledikten sonra mutlaka gazını çıkar ve bir süre yatırma. 

Geçiyor merak etme çocuktan çocuğa değişiyor süresi sadece
0 oy
(12 puan) tarafından
Merhaba benim oğlum da öyle şuan 5 aylık ve gaviscon kullandım ama bir faydasını göremedim sonra birdaha doktora götürdüğümde doktorumuz motilium şurbunu yazdı ve o ilaç oğlumun kusmasını azalttı.

İlgili sorular

...