0 oy
276 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (18 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba kızlar benim kızım şu an 15 aylık ve ben beş buçuk haftalık hamileyim çalışan bir bayanım işten ayrılmayı düşünüyorum Allah kızıma yetemedim mi düşünüyorum biraz duygysalım. İlk gebeliğim çok güzel geçti sade doğru sonrası bir lohusalık yaşadım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum hani de dua eder misiniz moral verin bana..30 yasındayım 1 dış gebelik 2 kimyasal Tan sonra kızımı kucağıma aldım bebeğim aslında çok istiyorum ama birazcık korkuyorum kızımla yetememekten  korkuyorum.
Bebek Ayı 15
notu ile kapatıldı: Soru tekrari

2 Cevaplar

0 oy
(934 puan) tarafından
Yetemeyecek bise yok canim nasıl olursa olsun bir bebek için en değerli varlık annedir. Annelik maddiyatla ölçülmez yapman gereken tek şey onlara sevgini göstermek. Benim de oglum 2 yaşında bende 2 ay sonra doğum yapacağım ikisi de benim gözümün nuru nasıl sağ elimizle sol elimizi ayırt edemiyorsak evlatlarımızı da öyle ayırt edemeyiz ve hepsini eşit severiz. Yıllar sonra büyüdüklerinde annem bana şunu aldı mutlu oldum şunu verdi mutlu oldum değil, annem ne kadar işi olsa da hep bizimle oynadı hatalar yapsak da affetti bizi kosulsuz sevdi, diye anicaklar. 
(18 puan) tarafından
Aglıycam .bu bebegimide çok istıyorum. Çevremden daha çok erken tepkileri aldığım zaman ister istemez üzülüyorum
(934 puan) tarafından
Cevreyi umursama araları 3 yaş olsa ay çok kiskanicak yandın derler. 5 6 yaş olsa niye arayı açtın bu kadar derler. 1 2 yaş olsa çok zorlanicaksin derler. Elalem her zaman diyecek bise bulur. Hersey de olduğu gibi annelik de de zorluk var elbet ama cennette kolay biseye vaad edilemezdi öyle dimi .?
-Reklam-
0 oy
(678 puan) tarafından
İnstagram da bebek_ek_gıda sayfası var. Sayfa sahibi hanımda aynı sizin  gibi çocukları. Takip edin isterseniz hem örnek hemde moral motivasyon olur. Paylaşımları çok güzel. 
(18 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
(18 puan) tarafından
Benim kızım anneanneye babaanneye de büyüdüğü için şu son bir haftadır beni umursamıyor 2 ay oldu emmeyi de bıraktı zaten emmi bırakmasına sebep Bir de işe başlamam oldu diye düşünüyorum o yüzden çok vicdan yapıyorum her şeyde bir hayır vardır belki evde olsaydım bu kadar duygusal olmazdım çünkü de kızıma doyamadım çok özlüyorum onu çalışırken
(678 puan) tarafından
Hem çalışan anne için hemde çocuğu için durum zor. Rabbim yardımcınız olsun. Ücretsiz izin alsanız bir süre.
(18 puan) tarafından
eski işimden ayrılalı 4 ay oldu  bir ay evde kaldım tekrar işe başladımodada 4 aydır çalışıyorum ama artık çalışmak istemiyordum zaten kızımla vakit geçirmek isterken Rabbim ikinci evladına nasip etti bana
(18 puan) tarafından
Eski yaşadığın tecrübesizlik leri İnşallah bu çocuğum da yaşamam bana da duanızda  yer için olur mu güzel anneler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 227 göst.
21 Ağustos 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Tugba kılıç (18 puan) tarafından soruldu
...