0 oy
423 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,296 puan) tarafından
Oğlum 13 aylık.

1. Ona kitap okumamı birşeyler anlatmamı çok seviyor. Bir tane masalcı tırtılı var. Sürekli ondan resimlerine bakarak hikaye anlatıyorum. Bu kadar çok ilgisini çekmişken farklı kitaplardan da okumak istiyorum. Önereceğiniz kitap var mı?

2. Doktor diş fırçalayabileceğini söyledi artık. Önereceğiniz diş fırçası ve macunu markası var mı?

3. Keyifli zaman geçireceği aynı zamanda yeni şeyler öğreneceği eğitici oyuncak tavsiyeniz var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
(440 puan) tarafından

image

dis fircasi olarak bundan cok memnunum..bize daha macun verditmedigi icin doktorumuz onunla ilgili bir öneride bulunamayacagim..bizde şoktan aldigimi tasitlar,ciftlik,sayılar,hayvanlar alemi ve meyveler kitapları var ordan nesneleri tanitiyorum cok hosuna gidiyor..bide sünger gibi yumusak hikaye kitaplari var onlar da cok zevkli..bir de nette görmüstum hareketli kitap var belki dikkatini ceker..biz arada boyama da yapmaya basladik öğretiyorum yani..bir de bul tak oyuncakları var onlarla baya vakit geciriyoruz..sekilleri dogru yerden atmaya calisyo zevkli baya
(1,296 puan) tarafından
Diş fırçası önerisi için teşekkür ederim onu inceleyeceğim. Bebeğin kaç aylık, kendi fırçalayabiliyor mu? Bul tak denedik bir ara ama öğretememiştim, tekrar deneyeyim. Kitapları da inceleyeceğim.
(440 puan) tarafından
Kendi dis kasir gibi kullaniyo cnm 11.5 aylik..aslinda bul tak oyunu bi surec yani ne zamn olur bilemem ama denemek lazm..
-Reklam-
0 oy
Profil image (739 puan) tarafından
Bende beklim şurda 
0 oy
(1,296 puan) tarafından
Başka cevap verecek yok mu?
0 oy
(150 puan) tarafından
Henüz ben de almadım.ama araştırma yaptım fırça için. Misvak fırçalar var. Bunlara biraz da misvak tozu dökerek kullanılıyormuş. Misvak tozunun diş ağrısını da azalttığını okudum. Dilerseniz bunu da bir araştırın hem daha doğal. Oyuncak için instegramda montessori etkinlikleri var. Evde birşeylerden arta kalan malzemeler kullanılarak da yapilan hem.basit hem.ekonomik oyuncak önerileri var. Biz bir sürü pahalı oyuncağa para verdik ama boşuna oldu. Çok.kisa süre dikkatini çekiyor. Fakat bu etkinlikler daha oyalayici ve motor beceriler için çok faydalı. 
(1,296 puan) tarafından
Misvak fırça mantıklı geldi bana da araştırmak lazım. Oyuncaklar zaten genelde kısa süre ilgi çekiyor evet söylediğin sayfayı da inceleyeceğim teşekkür ederim.
0 oy
(185 puan) tarafından
Henuz bes aylik bebegim ben de ona kitap okuyunca hosuna gidiyor bak burada kim var diye hareketli kitap aldim cok seviyor renkleri falan canli birde hayvanlari anlatan kitaplar aldim renkli minik minik eliyle tutabilecegi gibi onlara bakiyiruz henuz disi yok o yuzden bi fikrim de yok canim 
(1,296 puan) tarafından
Evet canlı renkler ilgi çeker. Bir de senin bebeğinin şu anki rengi sarı diye hatırlıyorum. Sarıya daha bir ilgili olmalı.
(185 puan) tarafından
Ay ay reklere ilgileri mi degisiyor canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 157 göst.
8 Ağustos 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Yigidinannesi1 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
0 oy
3 cevap 160 göst.
3 Mayıs 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde İsimsiz00 (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
...