0 oy
152 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (57 puan) tarafından
Merhaba,

Bwbegim dun dogdu gangi oyuncaklari alayim tavsiyeniz nedir?

Babasi ona kitap aldi kendisi okuyup bebek dinleyecekmis bu sekilde yapan oldu mu:)
Bebek Ayı Bir günlük

3 Cevaplar

0 oy
(407 puan) tarafından
Henüz bunun yanında için çok erken gibi geldi bana. Ben bebeğim dış dünya ya bilinçli tepkiler vermeye başladığı zaman ona her gün 2 masal okumaya başladım ve bunu her gün ayni saatlerde yapmaya özen gösteriyorum. Şuan çok şükür 5 aylık ve çok dilli bir bebek. Sürekli bişeyler söylemeye çabalıyor. Yani kitap okumak bebeğin dil gelişimi için çok önemli
(57 puan) tarafından
Katılıyorum,bizim bebegimizin babasi edebiyatçı olunca kitaplar vazgecilmez oluyor.İlk hediyesi oglumuza pinokyo oldu;yalan soylememenin onemini anlatacakmis cocuga,babasi cok hevesli.
(57 puan) tarafından
Kacinci ayindamasal okudunuz bebeginize?
(407 puan) tarafından
2 aylıkken başladım
(57 puan) tarafından
Tesekkurler,etkili oldugunu dusunuyor musunuz?
-Reklam-
0 oy
(484 puan) tarafından
Daha oyuncak için erken canım eşin güzel düşünmüş ama daha duyma ve görme yetisi gelişmediği için ne yapsanız anlamaz 2 aylıktan sonra oyuncaklarla vakit geçiriyor ben bunun için oyun halısı aldım onla oynuyo daha henüz bişeye oynamıyor 2 aylık kızım 
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Benimde bebeğime aldığım ilk oyuncak masal kitabiydi ve evet okudum okuyorum çok yararlı ve çocuk anne baba sesini duymayı seviyor zaten en çok şu an size ihtiyacı var ilk ay oyuncak aramaz bile onunla konuşmanız bakismaniz yeterlidir. 

İkinci ay için ise oyun halıları tavsiye ederim biz kullanıyoruz 2.5 aylığiz bunun yanında bir tane cingiragi var henüz tutamıyor ama onu görünce çıldırıyor çok seviyor. Bir de ana kucağı. Onda da sallanan oyuncakları olduğu için onları izlemeye bayılıyo. İlerde farklı oyuncaklar alicam ama şu döneme kadar kullanılanlar bunlar eşinizi de tebrik ederim çok bilinçli bir hareket çoğu eş bunu bilmez bile :) 

İlgili bir soru bulunamadı

...