0 oy
668 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (119 puan) tarafından
Sorum yukarıda

3 Cevaplar

0 oy
(678 puan) tarafından
Evet benim oğlum öyleydi koliğin bir çeşidi. Doktor bu daha kötü bağırsakları sürekli gaz üretiyor demişti. Şükür büyüdükçe geçti. 
(119 puan) tarafından
Kaç aylıkken geçti oğlum kıvranıyor sürekli onu öyle görmek mahvediyor beni
(678 puan) tarafından
Ben sürekli masaj yapıyordum. Bacak hareketleri filan akşam yatarken gazını çıkartıp öyle uyutuyordum yoksa gecemiz zehir oluyor du. Birde kimyon çayı verdim sürekli. Mamamızı değiştirdim. 4. Ayda rahatladık. 5 aylıkken 1 gece gaz sancısı çekti tekrardan. Kendileri dönmeye başlayınca ayakşar hareketlenince gaz sorunu bitiyor şükür. Bize ihtiyaçları kalmıyor kendileri çıkartıyor.
(119 puan) tarafından
Ben emdikten sonra gazını çıkarıyorum ama bitmiyor işte alttan kendi de çıkarıyor ama hala sancimiz var bitmiyor bir türlü çok yoruldum artık hele onu öyle görünce daha kötü oluyorum
(678 puan) tarafından
Alttanda çıkarıp öyle uyutuyordum ben. Çıkan gazı duysanız bu bebekten bu kadar gaz çıkarmı dersiniz.
(119 puan) tarafından
Aynı benim oğlum da öyle büyük adam gibi gaz çıkarıyor bitti diyorum ama bitmiyor gaz kelimesini duymaktan nefret eder hale geldim o kadar yoruldum ki artık hiç bitmeyecek gibi geliyor
(24 puan) tarafından
Gecen bizdede olmustu katran yagi var biliyormusunuz bilmem annem ondan göbegine ve ayaklarinin altina sürmüstü cok faydasi olmustu. Bi deneyin derim ben.
-Reklam-
0 oy
(530 puan) tarafından

image

bunu deneyin ben memnun kaldim gonderdiklerim genelde hep memenun kaldi
0 oy
(135 puan) tarafından

50 günlük bebeğim var bende de aynı sorun vardı. pazartesi doktora gittiğimde sordum bi şurup verdi allah razı olsun ne gazımız kaldı nede sürekli ıkınmamız kaldı. 4 gündür bebeğimin gülüşünü gördüm. üstelik çok rahat uyuyoruz. resim atıyorum şurubu. 6 saatte 1 defa 1 tatlı kaşığı içiyorum. içinde anason yağı rezene yağı nane yağı var. eczaneden 40 tlye aldım 1 ay gidiyormuş şurup.

image

(102 puan) tarafından
Kendiniz mi bebeğinizmi içio bunu
(135 puan) tarafından
bebek için tabi ki.
...