0 oy
630 göst.
Profil image Doğum Sonrası Anne kategorisinde (347 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeklerimiz çok çabuk büyüdü ...ilk günler lohusalıgin ne kadar bunaltıcı da olsa ,çok değişik hislerdi dimi?...çok başka bı heyacanı vardı..kendimi ozaman tanimlasam full bunalım derdim:)ama şuan gelecekten geçmişe bakıyorum da..ne kadar heyecanlı ne kadar anlamlı zamanlarmis...o yavrumun göğsümde yatisi ,o minik elleri o aciz halleri..yeni annelere tavsiyem .hiç biseyi takmayin su şöyle dedi bu böyle dedi.tadini çıkarın öyle çabuk büyüyorlar ki .zaman öyle çabuk geçiyor ki...oğlum 9 aylık su haline de hastayım ama ilk zamanlarini şimdiden özlüyorum.annelik mükemmel bişey..
Bebek Ayı 9

9 Cevaplar

0 oy
(540 puan) tarafından
Evet canım katılıyorum sana. Benim ki de 5 aylık. O kadar hızlı geçti ki. Bise anlamadım. O zaman da isterdim hemen büyüsün kolikti çünkü. Ama şimdi hiçbir anını boşa geçirmek istemem. Şimdi tadini çıkarmaya çalışıyorum ama zaman hemen geçiyor yine de. Bırakmıyor çocuklarımıza doyalim. Gerçekten de doymadım oğluma daha :)
-Reklam-
0 oy
(47 puan) tarafından
her gecen gun eni biseyle daha fazla sevgiyle geciyor ama dedigin dedigin gibi o gunleri ariyorum bende
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Ben şuan 23 günlüğüm ya dediğin gibi bunalım sıkıntı :( yanımda yardımcı olcak iki dakka bebeği tutacak kimse de yok . Bian evvel büyüsün diye bakıyorum bende ya napiyim :( gece hiç uyumuyor bide yaramazim :)
0 oy
Profil image (529 puan) tarafından
Her anları farklı tat, Allah isteyen herkese nasip etsin ❤
0 oy
Profil image (162 puan) tarafından
Canım bir yerde okumuştum kadınlar annelik konusunda çok arsızlardır .Tüm o acılara rağmen tekrar tekrar anne olmak isterler. Geçen hastahane ye gittim bebek ağlıyor AA dedim yenidoğan bebek sesi eşim diyor ki sanki bizimki çok büyük beş aylık olucak bu arada özleniyor valla :-)
Profil image (347 puan) tarafından
İlk doğum yaptım 40 çıkana kadar asla yapmam diyordum :)ama sonra olabilir demeye başladım:)yeniden o hissi yaşamak için bile yeniden çocuk ister insan .
0 oy
(205 puan) tarafından
Cok guzel yazmissiniz biz 18 gunluguz suan bana gunler gecmiyormus gibi gibi geliyor gazli oldugu icin insaAllah bizde hayirlisiyla atlatiriz su ilk 3 ayini 
0 oy
tarafından
Çok duygulandırdı beni yazınız. 10yaşında oğlum var gaz problemi vardı okadar zor büyüdü ki 4aylık ken emmeyi bıraktı. . Şimdi de 2,5 aylık oğlum. Çok özlemişim. emzirmek çok güzel duygu ki. Bana bakması dünyalara bedel. Herkese nasip olsun. Annelik çok zor herşey den de çok farklı güzel. 
0 oy
(6,550 puan) tarafından
Kızım 7 aylık o kadar çok özledimki yeni doğduğı zamanları fotoğraflarına bakıp duruyorum hep şimdi aklım olsaydı daha çok tadını çıkartırdım sorunlara takılmazdım doya doya severdim 
Profil image (347 puan) tarafından
Seninle aynı düşünüyorum canım.kucagimda foto bile cekmemiism .ilk zamanlar gogsumden çok sknti çektim şişti ateş yaptı falan .bide başka sktilar oldu falan .bebegimle fotoğraf bile cekilmemiism :(herşeyi de taktım takabilecegim kadar
0 oy
(62 puan) tarafından
Lohusalıgi ozlemiyorum. Gelen gidenden misafirden hicbir şey anlamadım. Ama hamileligim ve bebegimin ilk hâlleri öyle güzeldi ki deli gibi özlüyorum. Bebeğime haksızlık olacağını düşünmesem hemen 2.çocuğu doğurmak isterdim :) kızıma bakmak, emmesini izlemek, ellerine ayaklarına bakmak ya çok güzeldi. Şimdi 4 aylık şimdi de her şey çok güzel. Onunla geçen her an çok güzel canım kızım. Doğduğundan beri her gece uyuttuktan sonra cektigim bütün fotoğraflarına bakıyorum. :)
Profil image (347 puan) tarafından
Bende öyleyim .ya onunla ilgileniyorum ya da fotolarına bakıyorum:)zaten bebek dogar doğmaz gelen misafirler sinir ediyo insanı.en azidnan bı hafta kimse gelmemeli anne ile bebeğin vakit geçirmesine izin verilmeli
(62 puan) tarafından
Aynen 4 aylık olduk hala bitmedi misafir. Dün vardı yarın yine var :) gelsinler sevdikleri için geliyorlar ama benim de son 1 ayim kaldı ise geri döneceğim kızımla vakit geçirmek istiyorum sadece ama fırsat vermiyorlar doğduğundan beri.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 326 göst.
16 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
1 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nare88 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 832 göst.
8 Mart 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde .......mmmmm....... (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
18 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Zumramilam (42 puan) tarafından soruldu
...