0 oy
503 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (154 puan) tarafından
Saglik ocaginin verdigi demir damlasını  kullaniyiruz. Normalde dışkı rengini koyulastirir diye biliyorum. Ben verdiğim zaman bir, iki bezi kırmızı lekeli oluyor. Sonra normal sarıya dönüyor. Tam sindiremiyor mu acaba? Boyle olan var mı acaba?
Bebek Ayı 4. 5

3 Cevaplar

0 oy
(4,617 puan) tarafından
Eger durumunuz varsa bestiron demir kullanin saglik ocaginin verdiginin icinde paraben gibi kimyasallar cok
(154 puan) tarafından
Değiştirmeyi düşünüyorum aslında. Benim için de rahat etmedi zaten. Bir kac gundur vermiyorum. Saadece benim merak  ettiğim husus soruda belirttiğim gibi. Bizde farklı olması dikkatimi cekti
-Reklam-
0 oy
(577 puan) tarafından
Bende daha dün sordum hangi kan damlası diye sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemedim açıkçası çünkü hamileyken bana da vermişlerdi aynı markanın hapını hastanelik olmuştum insanı berbat yapıyor çocuğu neler yapmaz... Araştırma sonucunda mühendisinoğlunun da yıldızlar listesinden bakarak bestiron aldım. 
(154 puan) tarafından
Hamileliğimde doktorum bana da saglik ocaginin verdigini kullandirtmadi. Hep ozel aldim.  Vermiyorum zaten birkac gündür. Dediginiz damlayı hep duyuyorum. Onu deneyebilirim. Peki onun da rengi kırmızı mı? Etkiliyor mu çocuğu?
(577 puan) tarafından
Denilene göre kimseyi etkilememiş hep iyi yorumlar var dünden beri araştırıyorum. Bebeğimde kan değerleri düşük çıktı doktor da vegaferon kullan dedi ama ben onu istemiyorum ondan sipariş ettim. bunu doktor yazsa da ücretli alıyorsun zaten, ben sipariş verdim henüz gelmedi.
0 oy
(145 puan) tarafından
Bende 4 aylıkken sağlık ocağının verdiği damlaya basladim onunla birlikte kakasinda kan görmeye başladım ve çok huzursuz etti kızımı kakada kan süt alerjisi diye bildiğim için hem süt diyetine başladım hem damlayı kestim 3 haftadır dün damlayı tekrar verdim denemek için eğer tekrar kakasinda kan görürsem damladan dolayı olduğuna karar vermiş olacam. Çünkü doktorlar kan ilacı kakada kan yapmaz diyor ama bu konuda çok şikayet var.
(154 puan) tarafından
Evet öyle diyor doktorlar. Bir kaç kişiden de duydum aynı şeyi. Hatta bir arkadaşımla görüştüm ona da sağlık odağındaki ebe kanlı gibi olabilir kaaksi yada yeşile döner demiş. Çoğu kişide kanlı çıkarmaz yeşile döner diyor.  ama bizde kanlı gibi çıkardı. Bende sindiremeyip direk atıyorsa,  o zaman hiç faydası olmuyor diye düşündüm açıkçası. Benimle ayni durumu yasayan olup olmadığını merak ettim.
(154 puan) tarafından
Yine aynı şey olursa buraya yazabilir misiniz?
(145 puan) tarafından
Tabi şuan takipteyim bugün yine verdim ve hala süt diyetindeyim bekliyorum tekrar kanlı yaparsa damladan olduğuna kanaat getirecem buraya da yazarım sonucu
(154 puan) tarafından
Teşekkür ederim.
(145 puan) tarafından
Merhaba kan damlasiyla beraber tekrar kakada kan görüldü demekki kan damlasının kalıntıları
(154 puan) tarafından
Evet canim ya bizde de aynısı oluyor.bendne denemek için vermiyordum tekrar verince aynı şey oldu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 643 göst.
0 oy
1 cevap 199 göst.
7 Eylül 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ❤️Balım❤️ (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 738 göst.
...