0 oy
395 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,296 puan) tarafından
Oğlum 13 aylık ve ben hamileyim. Memeden kesmem lazım.

Memede uyuyarak uykuya dalıyor ve gece saat başı uyanıyor ve memeye yapışık uyumak istiyor. Biberonla asla birşey içmiyor. Devam sütü içmiyor.

Birkaç gündür meme vermemeye çalışıyorum, çok huysuzlanıyor ve asla uyutamıyoruz.

Ben bu memeden kesme işini normal yolla yapamayacağım galiba zaten yeni hamilelikten kendimi çok bitkin hissediyorum. Bir de memesini kesecem diye suçluluk duyuyorum. 

Bana lütfen kesin bir çözüm sunun, internette yazan o uyutma yöntemlerini denedim, doktor tavsiyelerine uydum ama olmuyor yapamadım. Memeye birşeyler sürüp uzaklaştırıyorlarmış. Bunu deneyen var mı? Hiç istememe ve doğru bulmadığım halde sanırım deneyeceğim.

6 Cevaplar

+1 oy
(455 puan) tarafından
Doktorunuz kaçıncı aya kadar emrebilceğinizi söyler sonrasında tadı değişeniliyomuş ilerleyen zamanlarda sütün bebek kendi istemeyebliyomuş. Kıyamam yazık bebişine bsey sürüp uzaklastrma bnce en gvenli hissettiği yerden onu. 
-Reklam-
0 oy
(226 puan) tarafından
Canım oğlum suan 9 aylık ben 10 haftalık hamileyim neden meme bıraktırmak için uğraşıyorsun daha oda bebek dogum yapsan bike ikisinde emzirebilir sin ama bence 1 bucuk yaşına kadar sabret 
0 oy
(54 puan) tarafından

Öncelikle istikrarlı olmalısın bı kesip bı vermek olmaz ben ilk çocuğumda bantlamistim uf oldu diyordum gündüz oda açıp bakıp uf derdi:)gecede dediğin gibi asla biberon almadı biberonla süt veriyim dedim almadı su veriyim dedim almadı neyseki 3 gece böyle çok zorlandık ağlaya ağlaya uyurdu ama sonra umudunu kesince bı daha gece uyanmadı rahatladim diyebilirim inşallah en kısa sürede ve kolayca atlatirsiniz bu süreci

0 oy
(248 puan) tarafından
Sağlık probleminiz yoksa eğer emzirmenizde bir sakınca yok ben hamileyken emzirdim 
(45 puan) tarafından
Çogu kişi gelişimi geride kalıyor diyo sizinki nasıldı
(248 puan) tarafından
Gayet güzel bir skinti yok bilimsel bisey yok kulaktan dolma laf bunlar bence
0 oy
(230 puan) tarafından
Teyzem siyah eldiven koymustu canım 2 3 gün o eldiven kaldı göğsünde yeğenim gitti geldi onu gördükçe midesi bulandı istemedi oda baya bağımlıydı
0 oy
(493 puan) tarafından
Arkadaşım memesine limon sürüp verdi, emmek istemedi, emmek isteyince eline limon alıp sütrüp verdi. Bu şekilde bıraktı emmeyi.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 450 göst.
0 oy
6 cevap 556 göst.
0 oy
0 cevap 151 göst.
0 oy
11 cevap 992 göst.
...