0 oy
312 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (4,654 puan) tarafından
Ne yumurta yer ne peynir. Yumurtanın ne haslamasini yer ne de omlet. Lor labne beyaz peynir ne versem yüzünü ekşitir öğürür. Dün annem kahvaltıda menemen yaptı ve deli gibi yedi. Hatta elimi tutup kendi ağzına götürüyordu. Domatesli yumurta yapayım yer. Ama yumurtayı sade yapayım yemez. Pankek krep yaparim elinde tutar yemez ben yedirirsem biraz yer. Salatalik alip koparir geri tükürür. Bu böyle nereye kadar devam edecek kızlar?
Bebek Ayı 11

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (765 puan) tarafından
Bence artık domates verebilirsin 11 aylık zaten 3 gün kuralı yapıp verebilirsin arkadaşım öyle yaptığında oğlu 10 aylıktı ben yerinde olsam 3 gün kuralı ile verirdim 
(4,654 puan) tarafından
Veriyorum canim domates. Ama her gün de domatesli yumurta olur mu ki
Profil image (765 puan) tarafından
Haklısın hergun olmaz pataesli tost dene mücver dene aklıma bunlar geliyo
-Reklam-
0 oy
(2,272 puan) tarafından

Domates konservesi yap bebişin için kışa. 

Domatesi ve yumurtayı bir arada yemesi güzel bişe canım. Domates kan yapıcı özelliği var. Sabah kahvaltısında yedir sadece diger ögünler farklı yemekler deneyebilirsin 
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Yumurtali patates kizimin favorisi. Cirpma Cirpma yun icine kasar rendeleyip biraz da maydonoz, dereotu dograyip tereyginda pisiririm. Onu da cok seviyor. Haslamayi labneyle karistiririm onda da sorun yok. Menemeni cok sevmiyor bizimki de :) ve aynen salataligi falan pek yemiyor. Şu siralar zeytine bayiliyor. Ne veriyorsam once ona (mesela omlet) batiriyorum catali, üstüne zeytin batiriyorum, zeytini gorunce istahla aciyor agzini :) tahin pekmezli ekmek de hosuna gidiyor. Cesitlendirmek lazim sanirim menuyu.
(4,654 puan) tarafından
Tahin pekmez hic vermemiştim aklima gelmedi deneyim:) tuzlu şeyleri asla yemiyor zeytini de yediremiyorum. Kaşarlı omlet denedim sevmedi. Bir de patatesli deneyim :) dereotlu da deneyeceğim oda aklımda. Bizimki de tam bir menemen ve domates hastası:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 207 göst.
8 Temmuz 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Eylül ferdam (56 puan) tarafından soruldu
...