0 oy
252 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (55 puan) tarafından
Kızlar 44 günlük bebeğim sürekli uyuma eğiliminde.  Emzirmeye alıyorum  2 3 yutkunuyo geri uyuyo. Altını açıyorum uyandırmaya çalışıyorum meme gelince geri uyuyor.  Emme arası çok uzuyor ne yapacağımı şaşırdım.  Uyurken de mışıl mışıl uyumuyor bu arada 10 dk uyuyor mızmızlanıp uyanıyor emzirmeye alıyorum geri uyuyor uykusunda da gazından dolayı çok huzursuz aslında verimli bir şekilde uykusunu da alamıyor. 

1 cevap

0 oy
(1,370 puan) tarafından
Gaz damlası kullanıyormusunuz, sap sımplex kullandım ben bebeğime çok iyi gelmişti, ama gaz damlası sadece yeterli değil, youtube yaz bebeklere gaz masajı die videolar var izle ve mutlaka gaz masajı yap bebeğine, yemeklerden sonra, sende kimyonlu su iç senden bebeğine geçmesin. 
(55 puan) tarafından
Canım biogaia ve nurse harveys birlikte kullanıyorum ama nafile hergun rezene ve anason içiyorum yok.bir de ac olsa uyumaz değil mi canım ya da 2 3 yutkunmayla emiyor ya yettiği için mi uyuyor sence ilk bebek olduğu için her şeyden bir sıkıntı mi var diye pimpirikleniyorum
(1,370 puan) tarafından
Çokda verme canım gaz ilacı, bizim doktorumuz kullanmayın demişti şekerli su onlar demişti ama ben yinede kullandım çok ağlıyordu çünkü, 6saatte bir 4damla verdim, ama hep masaj yaptım, bide doyuyordur bence küçük mideleri zaten, kilosunu evde kendin de tarta bilirsin, tartıya çık önce kendi kilona bak sonra bebeğin çıplak iken onunla çık kendi kilodan birlikte çıktığınız kiloyu çıkart, haftada 150 200gr alıyorsa doyuyordur canım. Bol bol emzirmeyi teklif et aç ise emer zate.
(55 puan) tarafından
Benimki de çok ağlıyor canım uykusunda hep ıkınıp uyanıyor bende kullanıyorum el mahkum . Tamam canim bende öyle tartılayım bakalim ınşaallah sorun yoktur. Bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli buyurler ınşaallah
(1,370 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
0 oy
21 cevap 486 göst.
0 oy
5 cevap 240 göst.
28 Ekim 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Yağmur3001 (119 puan) tarafından soruldu
...