0 oy
338 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (202 puan) tarafından
7 aylık oldugundan beri iştahsız suan 11 aylık 9 aylık bebek kılosunda kansızlık sınırda cıkmıstı kan ılacına devam edıyorum ama bu dişler yuzunden ıstahsızlık hep devam edıyor 4ustte alttada 3 dısımız cıktı :( hıcbısey yemıo ıcmıyor doktor bole gıderse vıtamın takvıyesı yaparız dedı ama ıstahını acan bırsey denedınız mı kızlar bebeklerınıze.. Su ascı annedekı karadut ozu kullanan var mı guya acıyor dıye yorumlar okuyorum ama kullanıp fayda goren varmı :(
Bebek Ayı 11

4 Cevaplar

0 oy
(2,272 puan) tarafından
Parmak ek gıdaya gectiniz mi?

Artık kendi kendine yemeye teşvik etseniz. Birde sofrada sizle yerse daha olumlu etkilenir. 
(202 puan) tarafından
Hayır gecemedık puturlu gıdayı bıle oguruyor sofradada yemıyor malesef denedım
-Reklam-
0 oy
(202 puan) tarafından
12 karakter :(
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Önce kansizlik hallolmus mu ona baktirdiniz mi? Diş bizim de sıkıntımız. Onceden yedigi seyleri bile yemez oldu. Genelde sevdiği seyleri yapmaya calisiyorum. Kahvaltiyi iyi yapiyor şükür. Ogle çorbası eh, aksam yemegi sıkıntılı.

Bebegin en cok hangi malzemeleri seviyorsa onlari kullanarak olustur menunu. Yedigiyle yemedigini beraber veriyorum ben. Bir de yemek zamani tedirgin olmamak lazim. Bebekler hissediyor ruh halimizi ve etkileniyorlar. Bir de mutlaka sofra duzeniniz olsun ve mumkun oldugunca herkesle beraber otursun sofraya. Eline ekmek ver kemirsin, catalina salata batir vs. O da dahil olsun bu surece. 
0 oy
(126 puan) tarafından
kac kilo suan benim ccukla ayni

İlgili sorular

...