0 oy
233 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (20 puan) tarafından
Oğlum 3 aylık hanımlar kaç saatte bir emziriyim ? Ve her beslenmeden sonra geğirmesi gerekir mi ? Gece uykusu düzende 1 veya 2 kez kalkıyor gündüz çok değil ama normal oyun oynamıyor elleriyle ayaklarıyla ağlıyor onunla nasil vakit gecirebilirim ? çıngırak aldım erken değildir umarım. Birde aniden boğulur gibi burnundan ağzından kusması var normal mi çok korkuyorum ve her seferinde bisey olacak diye ağlıyorum.

3 Cevaplar

0 oy
(113 puan) tarafından
Canım 1 2 saatte bi karnını doyur her emzirmeden sonra gazını çıkart çıngırak icinde erken değil bence eline ver ses yaptıkça dikkatini çeker kizim 3bucuk aylik bende elini çıngırak veriyorum ses yaptıkça hoşuna gidio dikkatini çekio emzirirken genzine kacirmamaya dikkat et her yatirdiginda yan yatır 
(20 puan) tarafından
2 saatte bi çok olmaz mı genelde gece uyuyunca kaldırma diyolar ama
(113 puan) tarafından
Gerci bebegin 3aylikmis hic uyandırma o karni acikinca uyanır zaten ben oyle yapiorum karni acikinca zaten uyanio yoksa uyandirmiom oyle
(20 puan) tarafından
Peki gazi gece çıkarıyor musun yoksa uykusu dagilmasin diye değmiyor musun. Birde gaz çıkmayınca kusar diyorlar ama
(113 puan) tarafından
Vallaha ne yalan söyleyim bazen cikartiom bazen cikartmiom benim kizim gay cikarsan bile kusuyo kusan bi bebek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğim 4 aylık gündüz en fazla 1 saat emmeden durabiliyor. Ama burda okuyorum 2-3 saatte bir emzirende var. Çocuğa göre değişiyor.

Daha doğmadan heveslenip birkaç çıngırak almıştık 1 aylıktan beri kullanıyorum. 2 aylıkken doktorunun tavsiyesiyle oyun halısı aldık 1 ay oynadı şimdi istemiyor. Geçen ay yine doktorunun tavsiyesiyle hışırtılı kitap aldık en sevdiği oyuncağı o diyebilirim. Onun dışında uyku arkadaşı olarak geçen oyuncakları gündüz oynatıyorum.

2 aylıkken zeka kartları almıştık geçen haftaya kadar onları gösterince tepki veriyordu heyecanlanıyordu ama artık onlardan da sıkıldı.

Evi gezdiriyoruz anlatıyorum doktoru tavsiye etti gerçekten te ufak bir tablo bile çok ilgisini çekiyor. 2 aylıktan beri kucağıma alıp müzik açıp dans ediyorum çok mutlu oluyor. 5 dakika otursam bağırıyor sürekli birşeyler yapmak istiyor.
(20 puan) tarafından
Ahh sıkılgan bir bebek :) burcu nedir acaba miniğin
tarafından
Boğa burcu :)
0 oy
(598 puan) tarafından
artık 3 aylık olmuş gazını çıkartmak için uğraşmayın gazlı bir bebek değilse. 2-3 saatte bir emse iyi. gece uyanmayabilir uyandırıp emzirmeye gerek yok kilosu normalse. konuşun müzik açın oyalamk için göz teması kurun. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 330 göst.
0 oy
6 cevap 422 göst.
0 oy
6 cevap 441 göst.
8 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Asdc (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.
1 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Deniz159 (18 puan) tarafından soruldu
...