0 oy
646 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (133 puan) tarafından
Güzel anneler sizler kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız hangisi daha iyi ,ne zaman kullanmaya başladınız ve önerebileceğiniz marka model var mı ? 

3 Cevaplar

0 oy
(118 puan) tarafından
Doğumdan itibaren 8.aya kadar boba sling kullandım. Çok çok memnundum. Bebeğim gazlıydı, memeyi reddettiği de oldu bir dönem. Hep onunla hallettim. Sonrasında da normal kanguruya geçtim ama zaten şu an 13 aylık ve yürüyor, pek kullanmıyorum. 
(133 puan) tarafından
Bizim de memeyi reddetme durumumuz var :( sling nasıl işe yaradı bu durumda ben çok bilmiyorum acemilik var kusura bakmayın
(118 puan) tarafından
Slinge sarıyordum, onun içindeyken memeyi tutturuyordum. Başını göğsüme yaslıyordu, emiyordu. Hoplayıp zıplıyordum emmediğinde. Öyle öyle işe yaradı da tekrar tuttu. Kızımda da meme reddi olmuştu. Onda da aynı şekilde tutturmuştum. Hem uyumadığı zamanlarda da onun içinde uyutuyordum.
(133 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim çok sağol verdiğin bilgiler için
-Reklam-
0 oy
Profil image (497 puan) tarafından
Sling 2aylikken kullandim ben evde is yaparken harika oluyordu fakat disarda gezmede avmde baglamasi zor oluyor tak cikar zor oluyo 6aya kadar kullanfim ama kanguruda 6.aydan sonra kullandim solombabydi yanlis hatirlamiyorsam 
(133 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(2,175 puan) tarafından
Sling aldım ama kullanamadım. Oğlum çok hareketli olduğu için güvenlik açısından rahatsız etti beni. Solomombaby kanguru aldım. İlk 3 ay yenidoğan aparatı ile kullanılabiliyor. Çok memnundum. Şimdi artık büyüdüğü için kullanmıyoruz. 
(133 puan) tarafından
Bende düşünüyorum almayı umarım bende kullanabilirim
(2,175 puan) tarafından
Kumaşının kalitesine ve emniyet kemerlerinin sağlamlığına dikkat edin yeter. Evde bebeğinizle yalnız kalınca hangisi daha kolay olur kullanışlı olur onu düşünün.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 293 göst.
0 oy
3 cevap 346 göst.
27 Nisan 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Cnsuuu (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 232 göst.
0 oy
5 cevap 372 göst.
...