0 oy
412 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (80 puan) tarafından
Biotinidaz değerimizde problem varmış.universiteye sevk ettiler tekrarlama felan olma di topuk kanini.basina gelen varmı.yanis sonuç olabilirmi birde sarılık bu sonucu etkiler mi bilgisi olan başı na gelen cvp verebilirmi.

4 Cevaplar

+1 oy
(12 puan) tarafından
Yanlış cılabiliyor tekrarlatın testi belli olmuyor cevremde coğu kişinin başına geldi
-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından

Sabah instagramda fenomen biri bu konuya deginmiş onu dinlerken gönderinin altındaki yorumlarda 1 kişi topuk kani aldirdigini ve sonucun yanlis ciktigini bu yanlisligin sonucunda tedaviye baslandigini yazmis baska bir hastanede tekrarlatinca aslinds hasta olmadigi ortaya cikiyor yani yanlislikda olabiliyor demek ki, icinizde süphe varsa tekrarlatın..

0 oy
(375 puan) tarafından
Instegramdaki fenomen anneyi bnde okudum bu sabah biotinaz eksikliginden bahsetmis merak edip okumak isterseniz eylemarslan_ insta adresi. 
0 oy
Profil image (120 puan) tarafından
Canim nadir yanlis cikar cunku benim kuzenimin oglundada ayni sekilde oldu her sene kontrole istanbula gidiyorlar ailede genetik olan brsy bu ya annede yada babada olur ya anne hasta yada tasiyici yada baba hasta ya tasiyici gidince test falan yapinca ogrenirsiniz herseyi. Ve eger oyle birsey ise omur boyu bir ilaca tabi kaliyorlar cocuk bazilari buyuyunce iyilesiyor bazilarida olene kdr devam ediyor. Allah yardimciniz olsun bizim ailede cok ornegi var cnk
(80 puan) tarafından
Herkeze çok tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 499 göst.
13 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Svcn koc (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 335 göst.
6 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde gulay gulay (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 420 göst.
...