0 oy
304 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (24 puan) tarafından
Kizlar uzun zamandir emzirmiyorum bebegim emmiyor. Sagma makinesi kullanmaya karar verdim ama sari renkte ve yapis yapis bi süt akiyor gogsumden. Sagdikca duzelir mi. 

1 cevap

0 oy
(24 puan) tarafından
duzelir insallah cnm sagmadan bilemessin
(24 puan) tarafından
Normalde sıkınca bi damla geliyordu. Biraz makineyi kulandım . Bi kac damla birden gelmeye basladi. Inşallah cogalir ve duzelir. Biri uzun sure vermezse sütun eksir demisti o aklima takildi.
(24 puan) tarafından
cnm bebegin emmek istiyosa hicbir zaman emzirmekten vaz gecme elinden ne geliyosa hep daha fazlasini yap anne sutu kadar yararli hicbir besim yok cunku niye eksisin eksiyen sutu sag at vucudunun yeni urettigi sut tazecik gelir
(50 puan) tarafından
Kızlar süt aetttımak için alkolsüz malt içecek dediler dediler dikkate almamıştım neler yaptım ve en son malt aldım ve memnunum kesinlikle tavsiyem gece yatarken için bana dua edersiniz inşallah ve bebe işiniz  yeni ise ilk günler sarı akıyor :)
(24 puan) tarafından
Memeyi almiyor uzun zamandir. Ek gidaya gecis yapinca  memeden uzaklasti. Birde cok gelsin istiyor onceden ilk çektigi fiskirir tarzdaydi 2 . Yudumu damla damla gelince birakiyidu. Simdi hic veremiyorum.  Nerdeyse kucagimdan düşecek.
(24 puan) tarafından
10 aylık oldu. Bende duydum o malt icecekleri denicem insallah. Daha makineyi yeni kullanmaya basladim.  Gece sutlerine falan karistircam artik sagdigimi. Emzirmek hayal oldu.
(101 puan) tarafından
Arkadaşım onermisti Maltana o kullanmis sütü çoğalmış  ben cok kullandim bende süt yapmadi yapıdan yapıya fark ediyor galiba
(24 puan) tarafından
Olabilir.  Bi deniyim insallah işe yarar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 234 göst.
9 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Naciye890 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
19 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde gokturksmom (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
26 Temmuz 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Elveda (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
...