0 oy
280 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (71 puan) tarafından
43 gun once szeryan dogumu yaptim 10 gun normal kanamam oldu sonrasi lekelenme oldu hic kesilmeden 3 gündürde adetteki gibi pihti pihti kan geliyor kesilmeden adet olmus olabilir miyim yoksa bu durum normal mi pandemiden dolayi doktor kontrolüm hafta ya kaldi 
Bebek Ayı 43 günlük

4 Cevaplar

0 oy
(18 puan) tarafından
Vala canım bilemiyorjm ama böyle olmaması gerekiyordu zannımca senide paniğe sokmayayimda bı doktor kontrolüne git belkide normaldir. Benim 12 aylık bebeğim var normal doğum oldum ilk hafta bı geldi birndhaa 30 gunnfalamda lekeli lekeli geldi sonra bir daha da hiç gelmedi . Daha da adet olmadım 
(71 puan) tarafından
Anladim teşekkür ederim
(41 puan) tarafından
neden böyle olmaması gerekiyordu dediniz ki?Bazı insanların kanamalari ara ara da olsa 50 60 güne kadar sürebiliyor. Ve doktorlar bunu normal karşılıyor. Adette olmuş olabilir zaten adet biraz kendini belli ediyor bel agrisidir sancidir veya daha fazla gelir anlarsin.
(18 puan) tarafından
Tamda emin olmamakla birlikte soyleidm  zaten doktoruna bı sor diye yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum . Ben kendiminkine göre yorumladım ..
Kusura bakmayın
-Reklam-
0 oy
(995 puan) tarafından
Kırk başı diyorlar canım bende de oldu doktorumu aradım kırk başıdır dedi normal dedi 
(71 puan) tarafından
ilk kez duydum normal yani o zaman
(995 puan) tarafından
Evet canım bende ilk defa duymuştum ama normalmis
0 oy
(37 puan) tarafından

Kırkbaşı deniliyor halk arasında. İkinci gebeliğimde 40 ıma yakın çoook yoğun geldi. Korkmuştum:) annem dedi kıyameti kopardın. Normaldir. Her şeyde doktora gidecem modası da yeni çıktı dedi:) bir kaç gün kaldım (10gün kdr)geçti. 

0 oy
(113 puan) tarafından
Benimde oyle oldu sonra kesildi cnm bıdahada olmadım 1 aydır 

İlgili sorular

...