0 oy
393 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (34 puan) tarafından
Merhaba iyi akşamlar benim 2 aylık bebeğim var sadece sut ile besliyorum once den goğus lerim sert ve şişti şimdi ise 1 aydır cok yumuşak bebeğim kilo alıyo gunde de 2 defa kakasını yapıyo ama bilemedim bağzen emerken ağlıyo acaba sutum mu azaldı 

4 Cevaplar

0 oy
(118 puan) tarafından
Emiş hızı arttığı için göğüslerini daha kolay boşaltıyordur. Doymasaydı sürekli ağlardı, uyumazdı veya kilo alımı az olurdu. 
-Reklam-
0 oy
(2,175 puan) tarafından
Canım bir süre sonra memeler terbiye oluyor yani bebeğin ihtiyaçlarına göre süt üretiyor artık. Hatta bu dönemde anneler, sütünün azaldığını düşünüp hemen mama desteğine geçiyorlar ki bu çok yanlış. Bebeğinin kilosunu takip et. Güzel kilo alıyor çiş-kaka yapıyorsa sorun yok. 
0 oy
(14 puan) tarafından
Bence bu duruma sevinmelisinjz.çünkü şiş göğüsler sadece süt ama yumuşak olan göğüsler bütün vitaminlerin deposu olan yağlı kısımdır. Bebeginizi emzirirken bir göğsün tamamen bittiğin emin olmadan yağlı kısmı icirmeden diger göğüse geçmeyin. Çünkü yağlı süt kilo aldırır doger diğer ilk süt yani şiş göğüsler sadece karın doyurur.
0 oy
Profil image (115 puan) tarafından
 Ben  doğum yaptiğimda cocuk doktorum bana  doyduğunu kakadan deil idrardan anliçaksin demişti   bende şaşirmistim  rezene çayi ,helva ve bol su ,dereotu, tatli şeyler yiyip bol su iç  canim inşallah sütlerin bollaşir sitres yapma  sağlikli hayirli evlat olsunlarinşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 570 göst.
24 Ekim 2020 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Ebru cesur (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,243 göst.
0 oy
1 cevap 456 göst.
0 oy
2 cevap 547 göst.
...