0 oy
1,386 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (154 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar geçen haftalarda, kızımda ishal ve sümüksü ve kakada kan  sonucu kaka tahlili yatırmıştık. Bakteri cıktı. Flagyl sürüp verdi doktor. 7 gün kullanıcam dedi. . Bir kaç normale döndü.   3, 4 gün  sonra kıvami ishal gibi oldu yine  ama 3 kere falan yapiyor. Fazlaca balgamli  çıkarıyor kakasini ve bugün bu şekilde yaptı. Akşam sadece ağzına karpuz değdirdim. Ondan bu kadar yoğun olmaz herhalde. Kan midir acaba. Tedaviyi yarım kaldığı için tam düzenlemedi mı emin olamadım. Tekrar başlasam mı?  Ayrica 2 haftadir yogurt veriyorum. Sut allerjisi olsa dogdugundan beri belli etmez miydi? Kakasi genelde az miktarda balgam oluyor doğduğundan beri ama hiç kana rastlamamıştım.

Bebek Ayı 5

3 Cevaplar

0 oy
(189 puan) tarafından
Öncelikle doktorunuzun dediği gibi ilaç tedavisi yapsaydınız iyi olurdu çünkü tedaviyi yarım bırakmışsınız doktorlarda boş yere ilaç vermezler iyileşme sürecini bilirler . 

Kanlı kaka mukuslu kaka alerji belirtisidir yoğurdu 3 gün kuralı ile verdiyseniz başka birşey ie alarji yapmış olabilir 

Tedaviye tekrar devam etmek o nasıl olur bilmiyorum doktorunuza danışın isterseniz 
(154 puan) tarafından
Yoğurttan başka birşey vermedim.  Vücudunda allerji tarzında döküntüler olmadi.  Evet haklisiniz tedaviyi yarım bırakmakla hata yaptım.  Karaciğer enzimlerimde hafif yükseklik var kızımın iyice ilaçla yükselmesinden korktum. Doktora bu konuyu danışmayı unutmusum
(189 puan) tarafından
Birşey diyemiyorum canım geçmiş olsun yanlış
Yönlendirmek istemem
-Reklam-
0 oy
(995 puan) tarafından
Ilaclarin bir süresi vardır ve doktorlar ona gore verir boşuna o ilaçları vermiyorlar hiç kimse istemez bebeğine ilaç vermek ama bu şekilde bişeyle karşılaşmak hiç istemez ilacı 7 gün dedi 4gün verdiniz şimdi en başa döndünüz lütfen doktorlara itimat edin bebekleriniz için kötü bisey demiyorlar onlarda yazık yavruya sen sadece kanada kan görüyorsun o bebek kim bilir nasıl  canı yanıyor 
0 oy
(777 puan) tarafından
Karpuz alerjik bir besindir 8. Aydan sonra önerilir bebeklere. Diline değme ile de alerji olabilir ama kakada kan olacağını sanmıyorum. Tedavisini yarıda keserek hata etmişsiniz bakteriyi güçlendirmiş olma olasılığı olabilir. Temizlenmeyen bakteri o ilacı tanıdıysa artık o ilaç  işe yaramaz. Çok geçmiş olsun. Doktorunuzu muhakkak dinleyin bence bundan sonra.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,445 göst.
30 Ocak 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sedısko (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
18 Kasım 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Pembiş (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 332 göst.
22 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde edsa_32 (296 puan) tarafından soruldu
...