0 oy
391 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (22 puan) tarafından
Yulaf ezmesi kilo aldırirmi birde nasıl hazirlayacam

4 Cevaplar

0 oy
(32 puan) tarafından
Ben biraz pişirip içine meyve ve pekmez katıp veriyordum 
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Muzlu avokadolu yogurt, ilikli kemik suyuna corbalar, yumurta, peynir, irmikli muhallebi, kuruyemisler, et, balik, keciboynuzu pekmezi... Bunlari menunuzden eksik etmeyin canim.
Profil image (31 puan) tarafından
Bende kizima ek gidaya basladim meyve sebzeyi üç gun kuralina gore hepsini verdim bazen meyve püresini yogurt falan veriyorum ve kdndi sütümüde veriyorum  siz muhalebiyi falan nasil yapiyorsunuz.
Profil image (2,520 puan) tarafından
Muhallebi yapmayali baya oldu aslinda ama sanirim soyleydi :D
2 y.kasigi irmigi 1 su bardagina yakin suda pisirip icine istedigim meyveleri atiyodum. Kuruyemis de konulabilir. Pekmez koyan da var ama ben tercih etmiyordum.
Profil image (31 puan) tarafından
Çok tesekur ederim  peki bizim kulandiğimiz normal irmiklermi yok ayri bir irmik varmi bide irmik pistiktensonra meyveleri katiyoruz deyilmi tekrardan çok tesekur ederim.
Profil image (2,520 puan) tarafından
Aslinda bebek irmigi varmis, un gibi. Ama ben gerek gormedim, kendi kullandiklarimizdan verdim hep. Evet irmigi pisirip ocaktan alip meyveleri ekliyoruz. Meyveleri de cam rendede rendeliyordum. Rica ederim canim :)
0 oy
(995 puan) tarafından
Yulafi ben un haline getirip muhallebi yapmıştım yulaf ezmesi değilde yulaf unu kullanmak daha mantıklı sanki yulafi pişirip içine meyve katarak pekmez felan da olur öyle verebilirsiniz ama bebeğinizin kilosu az muz kadar peynir yumurta bunları yedirin ceviz badem bunlar da iyi gelir 
0 oy
(4,617 puan) tarafından
4 aylik ek gidaya başladık her sabah kahvaltisi yulafezmesi ve muzdur her gün yer ama 11 aylik 8100 gr su kilo aldirma hevesinden vazgeçin lütfen ben kan testi yaptirdim bütün hormonlari ve vitamin mineral degerleri cok iyi cikti baligi eti tavuğu pekmezi yulafi her sey yer gunde 5 öğünlul menüsü var ama aşırı hareketli bir cocuk kilo almıyor doktorlar ilk bakista cok geri kalmis beslenemiyor diyor sonuclara bakinca yapisi boyle diyorlar sizde kontrollerinizi yaptırın sorun yoksa kafaniza takmayin ama yulaf mutlaka kullanin kilo aldirmasi icin degil iceriginde  b1 potasyum fosfor magnezyum demir ve cinko var doping resmen 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 618 göst.
0 oy
2 cevap 404 göst.
...