0 oy
466 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (511 puan) tarafından
Merhaba anneler havuc veriyorum catalla eziyorum kakasinda sanki butun butun yutmus gibi dunde el mikserinde taze fasulye cektik cektim bayada minik minikti  yine kakasın normalmi kakası beline kadar bide

4 Cevaplar

0 oy
(154 puan) tarafından
5 aylik kızım var. Bende geçen haftalarda ufaktan elma, armut,  biraz muz denemelik tattirdim. Aynı dediginiz gibi oldu. Bıraktım tekrar bağırsakları sindiremiyor diye. Sizin zamaniniz gelmis  ama duyduguma göre ilk etapda alışana kadar öyle oluyormuş. Sonra normale dönermiş. 
(511 puan) tarafından
İnsallah oledr cnm bizimki 7 aylik
-Reklam-
0 oy
(768 puan) tarafından
Gayet normal canım ilerde alisinca geçecek korkulacak bir şey yok mesela muz yediğinde siyah siyah iplik gibi şeyler çıkiyor dışkısından bunlar gayet normal annesi sindiremeyince çıkıyor dışkıdan.
(266 puan) tarafından
Aynen ya öyle şeyler oluyor geçen bebeğimin kakasında gördüm kurtcuk dedim korktum sanki kurt dökmüştü ablam dedi muz diye sonra sakinleştim.
(511 puan) tarafından
Muz yedrdim oyle olmadi sukur icini aliyorum belki oyuzden ama  ne yedrsem kakasinda ne zaman alisirki
(768 puan) tarafından
Birkaç kere daha yedirdikten sonra alışıyorlar alişması çok uzun sürmez canım baktın bayadır yediriyorsun hâla öyle o zaman doktoruna sorarsin
(511 puan) tarafından
1 ay oldu başlayalı ek gıdaya
(768 puan) tarafından
Bebeğiniz kaç aylık
0 oy
(8,034 puan) tarafından
silk zamanlar sindirmesinde sorun ola biliyor.vucud daha yeni alisiyor bi sure sonra duzeliyor.duzelmese dr sorarsiniz ne yapmaniz gerekdiyini soyler.genelde ya bi sure ayni besini verme ya da bagirsak duzenleyici kullan diyorlar
(511 puan) tarafından
Cnm doktoruna sorarimm    devam ederse ne kadar sre devam eder bi bilgin varmi
(8,034 puan) tarafından
bizde havuc oyle olmusdu 1-1.5 ay verme dedi doktor.2 ay sonra verdim yine ayni oldu.ben de uzun sure vermedim.11 aylik olucak yakinda yeni yeni vermeye basladim.dograyarak yemeklerine katinca yine ayni oluyor ama onceden rondo yapinca sorun olmuyor.o yuzden haftada 1 defa corbasina koyuyorum once rondodan gecirib oyle pisiriyorum.
0 oy
(571 puan) tarafından
Bizim havuç için öyle olmuştu, doktor kesin o besini dedi. Demek ki sindiremiyor o besine hazır değil, bir ay sonra tekrar dene dedi.
(511 puan) tarafından
Bnde sorucamm doktoruma

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 267 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.
0 oy
2 cevap 157 göst.
...