0 oy
312 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (219 puan) tarafından
Hanımlar 2 aylık bebeğim beni emmiyor pek sütüm de yok zaten de önceden emerdi şimdi biberona mamaya alıştı için emmiyor anne sütünü biberonda içiyor acaba hergun sağıp versem olur mu hani emmese sütüm azalır mı sağsam anne sütünü de alsın istiyom çünkü 

6 Cevaplar

0 oy
Profil image (46 puan) tarafından
Canım zaten sağmak bebegin emmesi gibi bişey bende ilk 20 gün sagdim hic emmedi oyle verdim zaten oyle oyle sütüm geldi sonra emmeye basladi cok Şükür yani sagdikca sütün gelir sen sagmaya devam et. Ama inşallah emmeye başlar bebişin :)
-Reklam-
0 oy
(2,021 puan) tarafından

Valla bizimki de reddetmişti 2 3 gün emzirmeyi deneyim kızara kızara ağladı kıyamadım kestim memeden emzirmeyi ki zaten benim için emmesinin pek önemi yok çünkü göğüs ucum olmadığı için slikon kullanıyordum ha slikon ha biberon çocuğumun keyfi rahatı önemli sürekli sağıp veriyorum. Göğüs ucum olup emmesydi bu şekilde düşünürmüydüm orası ayrı:)

0 oy
(566 puan) tarafından
Sagmak bi yere kadar cozum canim. Benimde sutum gelmedi gogsumu almadi alisana kadar bebek acmi kalicak mecbur biberonla verdim ona alisti gogsumu ne yaptiysam tamamen unuttu. Sutumde gitti yok yani. Rezene cayi iciyorum bi umut emmiyo ama sagarim gelirse 
Profil image (461 puan) tarafından
Sutunuzu 2 satte bir sagin oyle cogalir duzenli sagmak gerek bende sagip veriyorum 37 gundur sukur sagdikca artti sutum ama her 2 satte duzenli 20 dk sagim yapiyorum bebegim kucuk bitiremiyo zaten sutu
(566 puan) tarafından
Duzenli olarak sagiyodum fakat bebegin emmesi hormonlari uyarir ve sutun artar. Ama her ne kadar duzenli sagsam yediklerime dikkat etsemds sutum yavas yavas azaldi ve en sonunda kesildi.
Profil image (461 puan) tarafından
Benimki emmiyor mecbur sagiyorum Allah rizkini verir insallah
0 oy
(870 puan) tarafından
Ne. Biberon vermedim ama beni de emmiyor bırakıyor sürekli ağlıyor emerken
0 oy
Profil image (461 puan) tarafından
Duzenli sagim yapmaniz lazim 2 satte 
0 oy
(130 puan) tarafından
Bizde 3 ayligiz, önceden emzirip arkasina sagdigim sütü biberonla veriyodum. Bu ara hiç emmek istemiyo emiyosa da 2 dk. biberonla veriyorum mecbur uykuluyken uyku arasında emziriyorum sanada tavsiye ederim o zaman emiyor çok şükür.
(219 puan) tarafından
Uyku arasında nasıl emziriyosun bende yapıyorum direk uyanıyor ve tutmuyor ağlamaya başlıyor
(130 puan) tarafından
Bizimki derin uykudaysa uyanmadan emiyo ve karni aç sa tabi. saat 9 gibi uyumuştu, şimdi saat 1 e geliyor onun uyanmasını beklemeden emzircem. bu şekilde şimdilik inşallah biberonu tamamen birakabiliriz.
(219 puan) tarafından
Anladım canım teşekür ederim :) inşallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 310 göst.
15 Temmuz 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde bsr034 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 804 göst.
0 oy
15 cevap 668 göst.
10 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Merve08 (110 puan) tarafından soruldu
...