0 oy
254 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (56 puan) tarafından
Kizlar bebegim anne sutunu emmiyor. Normalde sutum var cok sukur tasiyor. Icmek istedigi zaman iciyor ama keyif icin iciyor. Mesela hickirik tuttugunda yada uyumak istediginde mememde uyuyor. Ama aciktiginda mememi istemiyor agliyo mosmor oluyo. Memeye asil alistiririm?

5 Cevaplar

0 oy
(166 puan) tarafından
Farklı sebepleri olabilir. Örneğin biberon kullanımı meme reddinin sebeplerinden biridir. Memeden yavaş yavaş, biberondan gürül gürül süt gelmesi çok açken redde sebep olabilir. Onun dışında besin alerjisi de buna sebep olabiliyormuş. Bence bir doktora danışmakta fayda var. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benm.kizimda memede hic uyumaz uykusu geldimi kabul etmiyor benmkide o zmnda kundak gibi sariyom salliyorm uyuyor zorla vermeye calis ac kalmasn belki gazi falan oluyirdur ondn almiyordur 
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyle meme haricinde uyumuyor beni hiç bırakmıyor 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bebekler anne kokusunu arar derler ama benim kızımda azıcık terlesem emmiyor , emmek için yaklaşıyor , kokumu sevmezse elini memeye koyup ittiriyor. Günde 2-3 kere banyo yapıyorum. Memeyi yıkıyorum ama öyle de kabul etmiyor. Belki sizinkide böyle bir huy edinmiş olabilir.
0 oy
(146 puan) tarafından
Canım dil bagida olabilir bi kontrol et ondan dolayıda ememiyormuş
(1,259 puan) tarafından
Dil bagi nasil oluyor acarmisin biraz
(146 puan) tarafından
Alt damagı ile dilinin alti arasinda ip gibi bir bag oluyor canim dişlerine yakin bu çocukta emme sorunu oluşturabiliyormuş

İlgili bir soru bulunamadı

...