0 oy
397 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (96 puan) tarafından
Anneler merhaba 3 aylık bebekleriniz neler yapıyor yani emmesi uyuması veya çevreyle uyumu nasıl?? Biz halen 2 saate bir emiyoruz ve günün çoğunu uykuda geçiriyor bazen bazende hiç uyumuyor sizde durumlar nasıl??

9 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
biz meme reddi yaşadığımız için ayrıca mama da alıyoruz emme ve mama düzenimiz pek yok istediği an emzirmeye çalışıyorum çok acıkıp ağlarsa mama devreye giriyor uyku düzeni de gündüz çok uykumuz yok şekerleme tarzında bazen de uyuyor genel olarak çok uyku sevmiyor sürekli konuşmak ve kucakta gezmek istiyor :)
(96 puan) tarafından
Biz bazen çok iyi uyuyoruz bazende hiiiç yarim saat maksimum gelişim olarak aynı durumdayız kucakta gezmen ve uzum uzun sohbet etmek :))
(863 puan) tarafından
aynen canım uyanık olduğun da hep ilgi istiyor oyun halısı aldım ama yattığı için onu bile istemiyor :)
-Reklam-
0 oy
(394 puan) tarafından
Gündüz uykusu pek yok.şekerleme gibi. Gazlı bebek gece 2gibi uyur. Sallamakla. Onun dışında uyanıkken hep mızmız
(96 puan) tarafından
Ayyy Allah yardımcınız olsun gaz çok kötü çok zor ya bende yaşadım o sıkıntıyı şimdi ara ara yaşıyoruz  ve çok yorucu :/
0 oy
(735 puan) tarafından
92 günlük oğlum, gündüzleri şekerleme yapıyor yarım saat, 15dk arada 1saat oluyor :) gece uykumuz iyi maşallah, ben öyle saat tutmuyorum nezaman huysuzlansa uykuya dalamazsa kucakda gezmek çok isterse veriyorum memeyi :) 8yaşında ikiz ablaları var onları izlemeyi çok seviyor bide kucağı :) ha buaralar baş parmak yumrukda hep ağızda, emziği eliyle itekleyip yumruk sokuyor 
(96 puan) tarafından
Ahahaha aynı bizde öyleyiz ilk önce parmaklarla başlayıp elin tamamını ağzına nasıl alabilirim diye deneme yapıyor:)
0 oy
(2,341 puan) tarafından
Gündüz kısa uykular, bol konuşma. Geri kalanı yazılanlara aynı genelde. Sürekli konuşuyorum o da dinliyor ‍♀️
(96 puan) tarafından
Laf dinlemeyi pek seviyorlar maşallah  :)
0 oy
(130 puan) tarafından
Geçen hafta 10 güne yakın meme reddi yaşadık ama geçti çok şükür. Geceleri uyandirmiyorum sabaha karşı kendi uyanıyor. Gündüzleri 2-3 saatte bir emiyor. Bazen saat başı da veriyorum paşa gonlu nasil isterse. Sabahtan gece uyuyana kadar genelde 3 parca halinde uyuyor. 2 haftadır ellerini çok emmeye başladı acikinca eller direk ağızda.
(96 puan) tarafından
Sağlıkla büyütün:))
0 oy
(2,021 puan) tarafından
Salı günü 3 aylık oluyoruz gündüz uykularımız sallarsam yarim saati geçmez tam bi kucakçıyız oyun halısı var onu çok seviyor tabi o da yarim saat sürüyor:) meme reddi yaşadık 10 gün oldu sürekli sağıp veriyorum 2.5 saatte bir gece uykumuz güzel acıkdıkça uyanır o da 3 saati geçmez doyar geri uyur çok şükür 
(96 puan) tarafından
Sağlıkla büyütün inşallah:))
0 oy
(454 puan) tarafından
Gündüz istediği zaman emziriyotum bazen 5 dk emiyor bazen yarım saat 1 saat, memede uyuması azaldı ama yinede uyuyor bazen. 

Gündüz uykusu az öğleden 1 kez öğleden sonra da 1 ve ya bazen 2 kez uyuyor en fazla 1,1.5 saat uyuyor. Gece uyuması güzel 3-4 gündür akşam 8-8.30 gibi uyuyor 2 veya 3 saatte bir uyanıyor az az mip uyuyor. Yalnız 2 gündür sabah 5 te uyanıyor 6 ya kadar oyun istiyor.

Gün içinde de devamlı kucak ve oyun istiyor, şarkı dinlemeyi, video izlemeyi seviyor ama yalnız kalmak istemiyor. Oyuncaklarla ilgilenmeye başladı sesler çıkarıyor. 

Ha bide deli gibi elini parmağını emiyor :) salya akıtıyor. 
(96 puan) tarafından
Bu salya akıtması dış çıkarmaya mi hazırlık acaba bizimde çok fazla normal mi ??
(454 puan) tarafından
Hem öyle, hem henüz tükürüklerini yutamıyorlar hem de elini ve nesneleri bu şekilde tanıyorlar oral dönemdeler herşeyi ağzına götürecek daha. Biraz sinir bozucu görenler aç sanıyor ama normal bişey. Diş çıkarmaya hazırlık yapıyormuş damakları ama 3-4 ay sonra çıkmaya başlıyormuş
0 oy
(461 puan) tarafından
Bebeğim 90 günlük sanırım 3 ay olduk biz de. Uykusu çok kısa sürekli uyanıyor emmesi iyi 2 saati bile nadir buluyor emmesi daha sık emiyir
(96 puan) tarafından
Sağlıkla büyütün inşallah:))
(461 puan) tarafından
Teşekkür ederim siz de lnsallah :)
0 oy
Profil image (304 puan) tarafından
Gündüz sadece emmek için uyanıyor hep uyuyor gece 12-1 kadar uyanıyor sabaha kadar konuşuyoruz, kucakta geziyor gülücükler saçıyor çok hareketli el ayak hiç durmuyor bende bitkinim ama ne yapayım çok tatlı :))
(96 puan) tarafından
:)) sağlıkla büyütün inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

...