0 oy
142 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba ben soru yok her okuyandan bir rica edeceyim.5,6 yıldır cocuğum olmuyordu.Ama bir mucuze hamile kaldım, cocuk karnımdayken sapasğlamıydı, cocuk 41 haftada doğulduğu için amyonun suyu kötü olmuş, ve doğularken amyonun suyu yutmuş kendi dışkısı akciyerine yapışmış ve onu benden aldılar başka bi hastahaneye yoğun bakıma yatırdılar 2 gün önce doğum yapdım, şimdi cocuk yoğun bakımda, zorla nefes alıyor.Sizden rica ediyorum bunu okuyen her kimse okuyup keçmesin benim cocuğum için iyileşmesi için, bana kavuşması için dua yapın.Ne olur benim bebeyim için dua edin.Şimdi her kesin duasına ihtiyacım var.Lütfen dua edin.Tez bir zaman iyileşmesi için Allaha edin.Şimdiden size teşekkür ediyorum ve Allahdan diliyorum ki, sizinde yavrularınızı korusun.Amin.

5 Cevaplar

0 oy
(108 puan) tarafından
Allahım bebeğine acil şifalar versin inşallah sana da sabır versin. İnşallah yakın zamanda kucağına almak nasip olur sabret canım bol dua et inşallah. 
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
İnsAllah tez zamanda kavuşursunuz Allah acil şifalar versin
0 oy
(59 puan) tarafından
Allahım acil şifalar versin tez zamanda kavuştursun rabbim sana 
0 oy
tarafından
Korkma canım inşallah hayirlisiyla bebeğini kucağına alırsın rabbim sana bagislasin inşallah. Benimde bebeğim pisliğini yemişti iki gün yogunbakim da kaldı.. dualarim seninle insalalh inşallah tez vakitte bebeğini kucağına alirsin
0 oy
(863 puan) tarafından
Rabbim trz zamanda seni yavruna kavuştursun acil şifalar versin canım 

İlgili bir soru bulunamadı

...