0 oy
365 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (55 puan) tarafından
 Bebegim fazla kilo almadığı için doktor günde bi 100 milim mama takviye yap dedi ama  bebegim biberonu  kabul etmiyor anne memesine benzeyen biberondan kullaniyorum kaşıkla verdim mamayida reddediyor mamayı istemiyor tadını beğenmedi  ne yapmalıyım?
Bebek Ayı 3

3 Cevaplar

0 oy
(2,272 puan) tarafından
Uykuda yedirmeyi denedin mi canım
-Reklam-
0 oy
(1 puan) tarafından
Benim de bebegim asla kabuk etmedi mamayı biberon sevmediği için. Once pes etmiştim ama sonra tekrar denedim. Çok az az mama yaptım oyuncak gibi eline verdim hergun vazgeçmeden önceleri 30luk bile içmiyordu. Avent biberon chicco hepsini denedim ama anne memesine en yakın lansinoh sevdi kabul etti bebegim. Ona alışınca da mamayı aldı. Çok zor ve uzunnsureli oldu ama oluyor pes etmemek lazım sanırım. Oyuncak gibi verin hergun siz onla oynar gibi oyunla içirin 2 kez çekse ben mutlu olurdum. Merak etmeyin aliyor bir şekilde 
0 oy
Profil image (2,029 puan) tarafından
Canım lansinoh biberon kullanıyorum ben. Bizde de mama reddi olmuştu mama içmek istemiyordu sma bebelac gold denedik Aptamili sevdi sanırım içiyor. Biberon emziğini de değiştirmiştim. Az akıştı orta akış aldım. Biz de 3 aylıkken bu sorunu yaşadık. Doktor bir iki damla vanilya şurubu damlatabilirsin demişti. Ama ona gerek kalmadan içmeye başladı. Bir aya yakın çektik yani bu sıkıntıyı. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 295 göst.
0 oy
1 cevap 237 göst.
28 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Edoli (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
...