0 oy
322 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (26 puan) tarafından

Oglum 4,5 aylik persembe  4, ay asisi oldu cumartesi gecesi bir anda emmeyi bıraktı.ates ishal sürekli ağlama. Asinin geç belirtileri olabiliyormuş.bende mecburen sutunu sağıp veriyorum.kac saatte kac cc anne sutu verilmesi gerektiğini bimen varmi acaba

Asi sonrasi sizde bu durumu yasadinuzmu 
Çocuk  kucağıma gelince avaz avaz bağırıyor. 
Allahim güç kuvvet versin bütün annelere ki,minik kuzularımıza bakabilelim.
Bebek Ayı 4,5

3 Cevaplar

+1 oy
(161 puan) tarafından
Sorunun  aşıdan kaynaklandigina emin misiniz ? Bende o aylarda yaşadım ve  tazyik  ve gürültü den ötürü olduğunu sonradan fark ettim.   

Kucağınıza alıp değilde yanins uzanıp emzirmeyi yada değişik pozisyonlarda bı denerseniz bide belki işe yarar inşallah , ara teklif edin ama çok zorlayıp memeden sogutmayin geçici durumdur inşallah . Birde ten tene temas çok işinize yarayacaktır.. kolaylıklar diliyorum ve stres yapmayın inşallah geçer  (: 
-Reklam-
0 oy
(229 puan) tarafından
Benimde kızım 4 buçuk aylık 3 saate bazen 2.5 saatte bir 120 cc mama içiyor sizde o şekilde verebilirsiniz 100 verin ilk etapta doyup doymama durumuna göre anlarsınız 
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Aşıdan olmayabilir değişik emzirme pozisyonları denemelisin. Ben bir süre ayakta gezerek hatta tempolu koşarak emzirdim sonra onuda kabul etmedi, ardından yatar pozisyonu denedim elleriyle oynadım saçlarını okşadım şarkılar söyledim baktım kendi emmek istedi. Tabi uzun va sabır gerektiren bir süreç. Tavsiyem teklif edin ama emmesi için ısrarcı olmayın. Sütünüzü sağmadan önce teklif edin istemezse sağın içirin. Allah yardımcınız olsun. Geçici bir süreç stres yapmayın. 

İlgili sorular

...