0 oy
363 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (107 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hocalarım başladığımda ve bebegim 3.5 aylık olacak. Yuzuyuze eğitim olsa baslamiyacaktim ama durum belirsiz onyuzden baslayim diyorum. Bebeğimle canlı ders nasıl yaparım bensiz yarım saat babası oyalayabikjrmi. Baslasm da süt izni olacak o nasıl olur bı fikriniz var mı. Yüzyüze olsa da haftada 1 ya da 2 gün olur sanırım. 
Bebek Ayı 2 bucuj
notu ile kapatıldı: Sol menüden bebek bakım dışına sorunuz

3 Cevaplar

0 oy
(578 puan) tarafından
Oyalar sıkıntı olmaz. Benim dün 4 saat üst üste vardı, onları uzağıma gönderdim sesleri gelmesin diye, hiç bir sıkıntı olmuyor
-Reklam-
0 oy
(578 puan) tarafından

    Süt izni sizin 6 ay gğnde 3 saat. İdarenize de bağlı bir. Mesela ben yüz yüze olsa tekli eğitim olduğu için öğleden sonra tercih ederim. Ayrıca benim cumartesi pazar kursum da var. Cumartesi 6 saat, pazar 4 saat. Şu anda yüzyüze devam ediyor. Biz şöyle yapıyoruz hep beraber okula gidiyoruz. Onlar iki ders okulda oyalanıyor. Bebek arabasında uyuyor.mamasını içiyor. Sonra onlar eve gidiyorlar. Eşim banyo yaptırıyor. Azcık oyalayıp tekrar biberon veriyor ve uyuyor. Çıkışta tekrar almaya geliyorlar. 
(107 puan) tarafından
Ne güzel düzen kurmuşsunuz. Acaba kaç aylık ve bebeginiz
(578 puan) tarafından
6 aylık ama yaklaşık 5 aylıktan beri böyle devam ediyoruz.
0 oy
Profil image (107 puan) tarafından
Eşinizin iş durumu size her seferinde uygun olacaksa oyalar sorun olmaz ben eşim vardiyalı çalıştığı için devam edemicem ama aylardır sürekli evde olan ve bebeğine yalnız bakan bizler için çalışmak gerçekten motive edici bir unsur diye düşünüyorum.
(107 puan) tarafından
Aynen o yüzden başlamak istiyorum. Psikojim hiç iyi değil. 3 saat de olsa gideyim . Esimde öğrenen bana gire ayarlar programını diye dusundum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 175 göst.
3 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nesey (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 277 göst.
30 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde gurbetelis (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 494 göst.
...