0 oy
214 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (56 puan) tarafından
Bebeğimle konuşuyorum güldürmeye eğlendirmeye  çalışıyorum siz neler yapıyorsunuz hem fikir olur değişik şeyler de yapmak istiyorum öğretici eğlendirici falan 
Bebek Ayı 3

4 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
bizde sürekli konuşuyoruz çıngırak çok seviyor onunla güldürmeye çalışıyoruz sesli masal kitabı var onu açıyorum daha doğrusu şarkı söylüyor renkleri sayıları falan zeka kartı almayı düşünüyorum göstermek için birde oyun halısını seviyor ama maksimum 10 dakika duruyor :)
(56 puan) tarafından
Ben de zeka kartı almayı düşünüyorum memnun olan var çok
(863 puan) tarafından
evet canım hemde faydalı
-Reklam-
0 oy
(147 puan) tarafından

Zeka kartları(kartları hikayeleştiriyorum ses tonuyla) ,oyun halısı,çıngırak,müzikli masal kitabımız var. Böyle zaman geciyor. Bol bol konusun evdeki herseyi anlatın yemek tarifini bile onunla paylaşın(okuduğum bir kitapta geciyordu dil gelişimini destekliyor)ek olarak şarkı söyleyip dans ediyoruz bizde:D4 aylık olacağız kahkahalar agular daha eğlenceli oluyor cevap veriyor size.

Konuşmak çok etkili
(56 puan) tarafından
Evet bizde öyle yapıyoruz gülüyor oynuyor cilve yapmaya başladı baya :D
0 oy
(512 puan) tarafından
3.5 aylık oğlum. Şarkılar söylüyorum çok hoşuna gidiyor. Çıngırağı ile kendi tutup oynuyor. Zeka kartları var onları gösterip ne olduğunu söylüyorum. Oyun halısı da var ama fazla kalmak istemiyor. Büyüdükçe kucakta göz göze konuşmak istiyor daha çok. 
(56 puan) tarafından
Evet konuşmak çok yararlı oluyor birde
0 oy
(135 puan) tarafından
Kollarını bacaklarnı hareket ettirmem cok hosuna gidiyo mızıldarken bile simdi spor zamanı hop bir iki üc diyorum gülmeye basliyo hemen  bide mızıldanana kadar yüz üstü durduruyodum boyun kasları güclenirmis oyle kendisi dönmeye calisırdi 4 aylık olduk artk kendisi dönüyo masallah :) 
(56 puan) tarafından
Bizde tam donemiyoruz ama yan dönebiliyor artık
(135 puan) tarafından
Dikkatli olmak lazm bi gun evi supururken koltugun ustunde birden dönüverdi gözümun önünde. Her gün yeni bisey ögreniyolar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 120 göst.
16 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ppppnrrrpppp (366 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 196 göst.
0 oy
3 cevap 140 göst.
17 Aralık 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ❣️Duru'M❣️ (37 puan) tarafından soruldu
...