0 oy
342 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (48 puan) tarafından
7 aylik bebekleriniz kac gr mama iciyor yada ek gıda ben 90 gr zorla iciyorum ek gida desen asla yemiyor istahsiz bende gece uykuda beslemek icin 3 4 saatte bir alarm kuruyorum uyanip mama iciyorum anneler 7 aylik bebekleriniz gece besleniuor mu cok yiprandim uyku uyumuyorum gece besliycem diye yenidogan gibj ayni 

7 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,141 puan) tarafından
Maalesef öyle bizimki anne sütü alıyor doktora götür.bagirsaklarda tembellikten
-Reklam-
0 oy
(34 puan) tarafından
Ahh ahh kımı yemiyor dıe soylenıyor kımıde benım gıbı cok yiyor dıe... Bızde 4 gun oluyor 7 aylık olduk. Benımkıde hem emıyor hem mama. Doktorumuz kılosu cok dıe. Diyet verdı. Sabah uyandığında bıde aksam yatarken mama verıyorum. Geceleri vermıom su ıcıo bol bol emıo. Amca gece 3h30 kadar dayanabılıyor. Uyanınca ille mama ıstıyor. Ama vermıyorum bı sekılde savah 6ya kadar oyalıyorum. Tabı uykuları unuttum.  Gunduzde corba meyve puresı falan verıyorum.. 
(34 puan) tarafından
Bence once 150m.verırdım mamayı. Ama doktorumz. 210 verın dedı.
(252 puan) tarafından
Kaç kilo cnm
(34 puan) tarafından
12 kılo canım:(
0 oy
tarafından
Biz de aynıyız canım uyanıkken yemiyor icmiyor. Uyku sersemi veriyodum artık onu da 60 CC den sonrasını icmiyo.uyanikken kaşıkla veriyorum o şekilde dene yine 110 CC ye kadar çıkıyor bazen 
0 oy
(44 puan) tarafından
3 aylıktan beri uykuda besliyorum bende.. 7 ay 10 günlügüz.. kilosu geriden geliyor, 2 aydır asla gece beslenmesi yapmıyor.. bende bıraktım zaten.. her saat uğraşıyordum çok zor.. 

Ek gıdaya başladık biz 1.5 ay oluyor.. benin kızım herşeye karşı.. mamaya, biberona, çorbalara, hatta meyvelere bile.. cici bebeği bile denedim her türlü kaşık mamayı aldim..

Bugünlerde yeni yeni başladı, sebze çorbasını seviyor..

Kabak,patates, havuç haşlayıp blender ediyorum.. tereyağında un kavuruyorum nane ile birlikte.. çok severek içiyor.. başka çorbalarda yapiyorum ama bunu özellikle içiyor..  günde 2 öğün veriyorum..

Birde kahvaltıda muz, peynir, yumurta çatalla pütür kalmayacak şekilde eziyorum.. onu da yiyor.. ölçülere gelince 90 140 arasına çıkıyoruz birkaç gündür.. 

Mama dersen bugüne kadar bir kerede en fazla 120 temizliği var o da uykuda.. son günlerde 80 e kadar düştük.. 

Bizde reflü çıktı 1 aydır ilaç kullanıyoruz, ilaç sayesinde zaten yemeye başladı.. 

Allah sabır versin umudunu kaybetme lütfen, yeniyorsa zorlama, 1 hafta sonra dene..

Ben 3 aydır yaşıyorum çok zorladım kusmayı öğrendi.. Şimdi isteğini belli ediyor.. bazı öğünlerini atlıyor.. artik kusmasinda ne yerse diyorum.. 
0 oy
(750 puan) tarafından
Canim 3 4 saatte bir alarm kuruyorum dedigine gore bebegin kendiliginden kalkan ve sık kalkan bir bebek degil demek ki.. cok şükür et haline benim o donemler saat basi hatta yarim saate bir kalktigi olurdu su an bile 8 bucuk aylik 2 saate bir kalkar bazen 
0 oy
(92 puan) tarafından
Benim kizim 7 aylık  olcak 5 gun sonra....sadece anne sutu aldi 6 ay boyunca 1 aydir ek gida veriyorum....suan ki beslenmemiz soyle...sabah once emziriyorum 1 saat sbra yogurt yumurta sarisi ve labne peyniri karsyrp veriyorum oglen sebze corbasi yada pure yapip veriyrm aksama dogru da meyve pureleri yada muhalkebi veryrm gece son olarak ta 10 da emzirip uyutuyrm gece 1 kez uyanip emdktn snra direk uyuyor...
0 oy
(243 puan) tarafından
Benim bebeğim de şuan sizin bebeğiniz gibi bebeğinizin iştahı düzeldi mi acaba 

İlgili bir soru bulunamadı

...